• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Levi bek odlazi iz Zvezde: Hajdin slobodan igrač, Rodić ponovo bez zamene?

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli ponovo bez zamene za Rodića.

 FK-Crvena-zvezda-Stefan-Hajdin-raskid-ugovora Izvor: MN PRESS

Momak koji je prethodne sezone nastupao za ekipu Voždovca, kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde, biće slobodan da pronađe novi klub.

Kako javlja Mozzartsport, srpski šampion i levi bek koji se u klubu nije izborio za veliku minutažu, raskinuće ugovor u narednim danima!

Možda će vas zanimati

Milan Rodić će, po svemu sudeći, ponovo ostati bez konkurencije. Od kako je nekadašnji fudbaler OFK Beograda u klubu, šansu da se nametnu trenerima Milojeviću i Stankoviću dobila su četvorica igrača, ali niko nije uspeo da potisne povremenog reprezentativca.

Šansu da ''ukradu'' minute rodiću već su imali Terzić, Žander i Konatar, ali nisu bili uspešni.

Poslednji u nizu kojima to nije pošlo za rukom ili nogom je Stefan Hajdin. On je ovog leta vraćen sa pozajmice, kako bi pooštrio konkurenciju u timu, ali se na letnjim pripremama i nekoliko prijateljskih mečeva pred sezonu nije dovoljno nametnuo.

Zato je raskid saradnje sve izvesnija opcija.

Dejan Stanković je, kao i Vladan Milojević pre njega, na levi bok prebacivao Milana Gajića i Marka Gobeljića, a čini se da su njihovi rezultati bili dovoljno dobri, pa će momak iz Gline dobiti ''čiste papire''.

Pre samo nekoliko nedelja se pominjala i opcija novog ugovora za Hajdina, koji je blistao u dresu Voždovca prethodne sezone. Kao levi bek ili levi vingbek, u neobičnoj formaciji Zmajeva, Hajdin je, pre svega ofanzivno, ostavljao odličan utisak na mečevima Superlige.

Ipak, on je želeo da novi ugovor sa srpskim šampionom bude pojačan finansijski, na šta sportski sektor tima sa stadiona Rajko Mitić nije želeo da pristane.

Kao opcije za levog bočnog fudbalera se pominju odlazak u inostranstvo, ali i Čukarički, koji se za njega interesovao i prethodna dva leta, kada ga je želeo na pozajmicu.

Hajdin (26) je dres Crvene zvezde nosio i u omladinskoj školi, a fudbalski put ga je preko Zemuna, BASK-a, Starih Banovaca i Nove Pazove doveo do Spartaka iz Subotice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC