• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin iz Dinama: U Zagrebu nikome ne smeta moja vera, voleo bih evropski spektakl protiv Zvezde!

Autor Nebojša Marković

Komnen Andrić je prethodnog vikenda skrenuo pažnju na sebe.

 Komnen Andrić Dinamo Crvena zvezda Liga šampiona volio bih evropski spektakl Izvor: YouTube/Hrvatska Nogometna Televizija/Printscreen

Fudbalsko prvenstvo Hrvatske počelo je prošlog vikenda, a dosta pažnje na sebe skrenuo je srpski internacionalac. Komnen Andrić je u dresu Dinamo Zagreba bio strelac i asistent u ubedljivoj pobedi protiv Lokomotive 6:0.

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda ističe da nije mogao da zamisli bolji početak sezone, u kojem Dinamo juri 14. titulu prvaka Hrvatske u poslednjih 15 godina.

Možda će vas zanimati

"Modri" su bili surovi prema gradskom rivalu i timu koji takođe učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Bolji početak sezone nisam mogao da zamislim. U igru sam ušao kao poslednja izmena, ali uspeo sam da postignem gol i posvetim ga sinu Mateu, koji se rodio u Beogradu pre samo devet dana. Svojevremeno je sličnu posvetu dobila i ćerkica Kasija", počeo je Andrić u intervjuu za "Alo".

"Pred start šampionata sam uspeo da skoknem do Beograda i sa suprugom izvedem sina iz bolnice. Sada sam rasterećen, srećan, verujem da je ovo moja sezona", govori srpski napadač.

Najviše se druži sa Petrom Stojanovićem

"Stojanović i ja se znamo godinu i po dana, odlični smo drugari i porodično se družimo. Zajedno imamo cilj - da sa Dinamom osvajamo trofeje i uđemo u Ligu šampiona", rekao je Andrić o fudbaleru iz Slovenije.

On je gol protiv Lokomotive na "Maksimiru" proslavio i tako što se nekoliko puta prekrstio i pogledao ka nebu, što je mnogima bilo naročito interesantno.

"Ništa neobično. Na taj način sam obeležavao golove u Srbiji, u Portugalu, Litvaniji, tako da se tog rituala držim i u Hrvatskoj. I verujte mi, niko nema ništa protiv toga. Dinamo je prava sredina za strane igrače, ima nas iz čak deset zemalja sveta i nikome ovde ne smeta moja vera. Srbija je moja zemlja i s ponosom i na svakom koraku, ističem svoje srpsko poreklo. Naravno, poštujem i sve druge ljude."

Naravno, neizbežna tema razgovora bila je i mogućnost da se u kvalifikacijama za Ligu šampiona sastanu šampioni Srbije i Hrvatske, Crvena zvezda i Dinamo Zagreb.

"Ne razmišljam specijalno o tome, mnogo je važnije da se mi dokopamo Lige šampiona. Istina, voleo bih da s ekipom dođem na "Marakanu", bio bi to pravi spektakl. A opet, bilo bi dobro i da se zaobiđemo, jer bih najviše voleo da i Dinamo i Zvezda uđu u grupnu fazu, da ne mora niko da otpadne", rekao je Komnen Andrić za "Alo".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC