• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 TRANSFERI UŽIVO: Jedan napadač na izlaznim vratima Zvezde, Srbina nude Arsenalu, Lazović meta Atalante
 TRANSFERI UŽIVO: Jedan napadač na izlaznim vratima Zvezde, Srbina nude Arsenalu, Lazović meta Atalante

TRANSFERI UŽIVO: Jedan napadač na izlaznim vratima Zvezde, Srbina nude Arsenalu, Lazović meta Atalante

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Budite i danas uz MONDO i pratite sva najnovija dešavanja na transfer "pijaci".

 TRANSFERI UŽIVO: Jedan napadač na izlaznim vratima Zvezde, Srbina nude Arsenalu, Lazović meta Atalante Izvor: Dilok Klaisataporn/iStockphoto

Prelazni rok širom Evrope pomeren je zbog pandemije korona virusa i trajaće sve do 5. oktobra, a svakog dana na MONDU moći ćete da čitate novosti o transferima.

Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve najvažnije transfere evropskih, svetskih i domaćih klubova koji će biti aktivni na "fudbalskoj pijaci", iako su mnogi mislili da će zbog pandemije korona virusa zavladati period štednje.

Prelazni rok u Srbiji "otvoren" je malo ranije i naši klubovi već od 16. jula mogli su da registruju pojačanja, a sada to mogu i Englezi, Italijani, Španci...

Kliknite na karticu "razvoj događaja" i osvežavajte u toku dana, očekuje vas dosta vesti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

21:28

Iz Milana u...

Dosadašnji fudbaler Milana Rikardo Rodrigez potpisao je ugovor sa italijanskim Torinom, saopštio je danas torinski klub.Rodrigez je potpisao ugovor do 2024. godine i zarađivaće 1,5 miliona evra godišnje, navodi se na Tviter nalogu Torina, a prenosi Beta.

Torino je dovođenjem Švajcarca rešio pitanje levog beka.

Švajcarac Rodrigez je iz Volfsburga stigao u Milan za 15 miliona evra kao veliko pojačanje, ali nije ispunio očekivanja kluba.

Izvor: Guliver, Marco Luzzani/Getty Images Europe

19:06

Promena u Švajcarskoj

Fudbalski klub Bazel saopštio je danas da Marsel Koler nije više trener te ekipe, javila je Beta.

Kako se navodi, klub je odlučio da ne produži ugovor sa Kolerom, koji će napustiti ekipu po završetku takmičenja u Kupu Švajcarske ovog meseca.

Bazel je prošle nedelje eliminisan u četvrtfinalu Lige Evropa, porazom od Šahtjora iz Donjecka od 1:4.

Koler je preuzeo Bazel pre dve godine, a ekipa je ovu sezonu završila na trećem mestu na tabeli.

Klub nije saopštio ko će biti novi trener.

Takmičenje u švajcarskoj ligi počinje 20. septembra, a Bazel će ranije početi sezonu, pošto će igrati u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

15:20

Volfsburg misli na budućnost

Doveden je mladi napadač iz Zagleblja. U pitanju je Bartoš Bjavek, koji u novembru puni 19 godina. Plaćen je pet miliona evra.

15:08

Zvezda se oslobađa stranaca?

Portugalci pišu da Tomane odlazi. Opširnije OVDE.

14:32

Šefild se otvorio za golmana!

Pre nekoliko dana se pojavila informacija da Šefild junajted dovodi Arona Ramsdejla iz Bornmuta za oko 20.000.000 evra, a sada znamo da je golman na lekarskim pregledima na "Bramal lejnu".

"Skaj sports" prenosi da je sve praktično rešeno, čeka se ozvaničenje transfera. Izgleda da će Din Henderson ipak ostajati u Mančester junajtedu...

14:06

Dortmund se pojačao u Realu

Kao što je bio slučaj sa Ašrafom Hakimijem, tako je i sada sa Brazilcem Rejnijerom! Ovaj fudbaler Real Madrida otišao je na dvogodišnju pozajmicu u Borusiju Dortmund.

Stigla je potvrda nemačkog kluba, a nas baš zanima hoće li i on biti još jedan od nizu igrača koji će se odlično snaći na "Vestfalenu".

13:51

Lazović na meti Atalante

Očarala je Atalanta čitavu fudbalsku Evropu ove sezone, posle četvrtfinala u Ligi šampiona, gledaćemo ih u tom takmičenju i u novoj sezoni, a možda bi tamo mogao da se nađe i naš Darko Lazović.

Nije baš da su šanse za to velike, ali bivši fudbaler Crvene zvezde se u italijanskim medijima pominje kao igrač koji bi mogao da pojača redove trenera Gasperinija. Razlog je taj što se trojica igrača - Gosens, Kastanj i Hatebur - pominju kao oni koji bi mogli da napuste Bergamo.

U tom slučaju, pominje se nekoliko imena kao eventualna zamena, kao i Lazović iz Verone. Atalanta, držaćemo vas na oku!

Izvor: Guliver/Getty Images/Tullio M. Puglia, TULLIO M. PUGLIA/GETTY IMAGES EUROPE

13:21

Čelsi dovodi najskupljeg Nemca IKADA

Tako piše Kristijan Falk, stručnjak za transfere u nemačkom fudbalu. Kai Haverc i dalje nije postao igrač Čelsija, jer "plavci" pregovaraju sa Bajer Leverkuzenom, ali sve je izvesnije da bi Čelsi za vezistu mogao da se obaveže i na ulaganje od 200.000.000 evra!

Zvuči zaista neverovatno, ali dve stvari su u pitanju. Leverkuzen i dalje ne želi da spusti cenu ispod 100.000.000 evra i postoji mogućnost da će Roman Abramovič morati toliko da plati da bi doveo Haverca na "Stamford bridž".

Ali vredi napomenuti da je igrač već dogovorio platu od oko 20.000.000 evra po sezoni, što u ugovoru na pet godina donosi još 100.000.000 evra ulaganja... Da vam se zavrti u glavi!

Izvor: Lars Baron/Bongarts

13:11

Kavani danas potpisuje?

Benfika je na putu da dovede Edinsona Kavanija posle njegovog napuštanja Pari sen Žermena!

Urugvajac će zarađivati 8.000.000 evra po sezoni, a portugalski mediji navode da bi do ozvaničenja saradnje moglo da dođe već večeras.

12:28

Partizan čuva (trećeg) golmana

Nemanja Stevanović je produžio ugovor na još dve godine. Kaže da golmane spaja ista muka...

12:20

"Dobrodošao kući, Ronalde"

Zvanično je - Ronald Kuman je novi trener Barselone, objavio je katalonski klub.

12:00

VAŽNO - Nikola Maksimović bi mogao na Ostrvo!

Kako piše "Tutosport", Đenaro Gatuzo je zainteresovan da ponovo sarađuje sa Sokratisom Papastatopulosom! Trener Napolija želi da dovede defanzivca Arsenala, ali i da u suprotnom pravcu pošalje Nikolu Maksimovića!

Srpski štoper bi tako mogao da bude deo trampe kojom bi se domogao ugovora u Premijer ligi. Definitivno ćemo pratiti kakva su dešavanja oko ovog eventualnog posla.

Izvor: Michael Steele/Getty Images Europe

11:10

Vlada Ivić ostaje bez veziste?

Još jedan tim koji je ispao iz Premijer lige neće tek tako da se odrekne svog igrača. Everton želi Votfordovog Abdulajea Dukurea, ali "stršljenovi" traže 28.000.000 evra i ni cent manje.

Bio bi Dukure vrlo važan za tim Vladimira Ivića, ali Francuz ne bi voleo da nastupa u Čempionšipu...

10:39

Totenhem bi napadača Bornmuta, ovi "zatežu"

Žoze Murinjo je zainteresovan za Kaluma Vilsona iz Bornmuta, novog člana Čempionšipa. Ipak, "trešnjice" ne žele da tek tako prodaju svog napadača i za to bi da se dobro opare.

Traže 30.000.000 funti, a znajući Danijela Levija, vlasnik Totenhema sigurno neće toliko platiti...

10:13

Još 8 dana

Nastavlja se saga oko Kaija Haverca, a Čelsi i dalje nije dogovorio njegov dolazak iz Bajer Leverkuzena. Pojedini mediji u Nemačkoj sada pišu da član Bundeslige želi da se situacija oko Haverca reši do 28. avgusta.

Vremena ponestaje...

9:56

"Još finale Lige šampiona i ja odoh!"

Kakav bi to bio način da se završi period proveden u jednom klubu. Baš to bi moglo da se desi Tijagu Silvi, da u poslednjem meču za Pari sen Žermen podigne pehar Lige šampiona!

On će napustiti Parižane posle tog susreta, a jasno je da će ostati u Evropi.

"Ne bih da pričam o svojoj sudbini jer nam to neće pomoći, ali želim da svi zajedno proslavimo poslednji meč titulom. Već sam ranije govorio da želim da završim karijeru ovde u Evropi. Doneo sam odluku i miran sam. Biće to drugi klub, ali moje srce ostaje ovde."

Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

9:43

Inter hoće Kantea!

Antonio Konte baš voli da kupuje u Premijer ligi, a sada se pominje da bi mogao da "opljačka" Čelsi, svoj bivši klub. Navodno, zainteresovan je da dovede Ngola Kantea, kao i Emersona Palmijerija.

Imajući u vidu da ovo piše "San", reći ćemo da baš i nije mnogo verovatno, bar ne za francuskog vezistu.

9:30

Kulibali se dogovorio sa Sitijem!

Mančester siti i Kalidu Kulibali su dogovorili saradnju, sada još samo ostaje da se dogovore "građani" i Napoli oko visine obeštećenja.

Italijanski novinari prenose da će Kulibali u Sitiju zarađivati 10.000.000 evra po sezoni! Pa još kad se to pomnoži sa pet godina, jer je ugovor do leta 2025. godine, eto lepe svote!

Izvor: MN PRESS

9:20

Kako se to Barsa opet kocka?

Kike Setijen je dobio otkaz, a stigao je Ronald Kuman. Ipak, podsetite se kako je Holanđanin napravio gomilu promašaja u svom prošlom klubu.

Ronald Kuman
Izvor: Guliver, Alex Livesey/Getty Images Europe

9:10

Dobrodošli u MONDO Live

Dobro jutro svima, i danas smo sa vama, pratimo sve najnovije informacije vezane za prelazni rok. Nadamo se da je pred nama zanimljiv dan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije