• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tvorac posljednjeg pobjedonosnog gola Borca na "Pecari": Neka "šampionsko srce" sad donese pobjedu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji fudbaler Borca iz Banjaluke Srđan Grahovac prije skoro deceniju je postigao svoj prvenac u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i to na gostovanju crveno-plavih u Širokom Brijegu.

 Srđan Grahovac za MONDO pred meč Široki Brijeg - Borac, Aleksandar Radulović Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Upravo je taj pogodak veziste bečkog Rapida i nekadašnjeg reprezentativca BiH, donio je posljednju pobjedu crveno-plavima na "Pecari" 27. februara 2011. godine.

BIlo je 1:2!

Možda će vas zanimati

Pred subotnje gostovanje Borca u Hercegovini u derbiju petog kola m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine, Grahovac je poručio iz Beča da naravno nije zaboravio taj pogodak koji je omogućio posljednje slavlje u Širokom Brijegu.

"Čuo sam za taj podatak, to je bilo u sezoni kada smo osvojili titulu. Nadam se da će u subotu Borac to promijeniti", rekao je Grahovac na početku razgovora o njegovom matičnom klubu sa Gradskog stadiona, koji je i tada i danas s klupe vodio Vlado Jagodić.

...
Izvor: Borac Banja Luka/Youtube

Banjalučki fudbaler, koji je u crveno-plavom dresu odigrao više od 100 utakmica u periodu od 2009. do 2014. godine kada je i prešao u bečki klub, volio bi da njegov nekadašnji saigrač postane "čovjek odluke" u Širokom Brijegu.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Moj pik je Aleksandar Radulović, koji će da zabije na 'Pecari' jer ima šampionsko srce. On će dati gol za pobjedu Borca u Širokom Brijegu", podvukao je vezista Bečlija, koji se pripremaju za kvalifikacije Lige šampiona u kojima će naredne sedmice igrati protiv Lokomotive u Zagrebu.

"Spremamo se polako za srijedu i meč u Kranjčevićevoj. Očekujem tvrdu utakmicu jer se igra samo jedna i veliki je ulog. Navodno, Zagrepčani imaju kadrovskih problema, dosta im je igrača otišlo, neki su u karantinu zbog korona virusa...Međutim, to nas neće opustiti jer znamo šta donosi taj susret i kakve je partije pružala Lokomotiva. Naš pristup je uvijek isti i idemo po prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona", zaključio je Grahovac.

Banjalučanin je još u karijeri nastupao za kazahstansku Astanu s kojom je osvojio titulu šampiona i izborio plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, a igrao je i jednu sezonu na pozajmici u Rijeci odakle se nije vraćao u Kazahstan već produžio za Beč i ponovo obukao zeleni dres Rapida.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC