• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ALBANCI SU POZNATI MULJATORI: "Bard" Živadinović poručio igračima Zvezde da ne brukaju dres u Tirani!

Autor mondo.rs

M"oraju da shvate da utakmica protiv Tirane za njih mora biti toliko važna, kao da igraju protiv Reala iz Madrida", naveo je Živadinović.

 Milan Živadinović poruka igračima Zvezde - Ne brukajte dres u Tirani Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će u utorak (20.00) gostovati u Tirani na sjajnom stadionu "Er Albanija", a iako neće biti navijača - već sada može da se govori o provokacjama albanskih navijača.

Na društvenim mrežama su objavljene ilustracije "odsečena tri prsta", kao simbola Srbije, prikazan je transparent "Srbe na vrbe", a zbog svega toga nekadašnji trener crveno-belih Milan Živadinović poručuje igračima da budu pametni i da ne nasedaju na "podvale".

Možda će vas zanimati

"Ova utakmica u Tirani je psihološki najteža za igrače Zvezde. Moraju je shvatiti kao da igraju finale Mundijala", kazao je popularni "Bard" za "Kurir".

"Crvena zvezda je previše veliki tim za sve albanske klubove zajedno, evropski i svetski prvak! Baš zbog toga nema pravo na grešku! Poručujem igračima Zvezde da se ne brukaju u Tirani, da budu svesni kakav sveti grb i dres nose. Moraju da shvate da utakmica protiv Tirane za njih mora biti toliko važna, kao da igraju protiv Reala iz Madrida".

Kada su u pitanju potencijalne provokacije, "Živa" je kazao da treba da budu na oprezu.

"Provokacije su sastavni deo njihovog folklora! Mi ne možemo na to da utičemo. Takvi su. Plus igraju na svom terenu, gde će se osetiti jačim nego što jesu. Uvek su bili provokatori, jer znaju da smo mi na to osetljivi. Zvezdini igrači treba da budu pametni, da sebi ne dozvole da im se desi nešto slično kao sa utakmice Srbije i Albanije, ili meča Srbije i Švajcarske sa Mundijala u Rusiji", dodao je nekadašnji selektor Jugoslavije

Kazao je da ga transparenti ne brinu, i da tako treba da bude i sa igračima Zvezde, poručivši da je moguće da bude i "nemilih scena", ali sve je to posao za UEFA.

"Oni su poznati kao muljatori i tu će tražiti šansu. Ali, ponavljam, najveća kazna za njih biće da ih pobedimo i izbacimo", kazao je Milan Živadinović i poručio:

"Igrači Zvezde, pamet u glavu i slušajte Dejana Stankovića. Naš trener je ambiciozan i stručni štab sa njim na čelu odigraće glavnu rolu u psihološkoj, ali i taktičkoj pripremi meča. Ozbiljnost i mobilnost, to je ono što nam treba. Poznavajući Dejana, verujem da će dobro spremiti ekipu na sve, pa i provokacije".

(MONDO/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih,PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC