• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Interov trener u teškom stanju: Došao na odmor, završio u helikopteru na putu ka bolnici

Autor Nikola Janković

U petak uveče finale Lige Evrope. U subotu popodne dolazak na more. U nedelju pre podne...

 Interov trener u teškom stanju: Došao na odmor, završio u helikopteru na putu ka bolnici Izvor: Handout/Getty Images Europe, Guliver

Adrijano Bonajuti, jedan od retkih trenera koji su zadržali posao u Interu dolaskom Antonija Kontea prošlog leta, nalazi se u teškom stanju nakon što je oboren s bicikla u italijanskom gradiću Grotamare.

Na njega je u nedelju pre podne naleteo neoprezni vozač automobila, napuštajući parking u centru ovog primorskog mesta.

Možda će vas zanimati

Na "Meaci" su se u prethodnih sedam godina smenjivala brojna imena, Bonajuti je čak dočekao i ispratio bivšeg šefa Spaletija, ostao je tu i kada je Konte stigao sa "svojim ljudima", a kada se bude oporavio i vratio na posao - ko zna, možda će ga tamo čekati novi šef, Masimilijano Alegri.

Bonajuti je zadobio ozbiljne povrede, zbog kojih je helikopterom prebačen u bolnicu u Ankoni, u kojoj je potom operisan. Lekari su saopštili je stanje 53-godišnjeg Rimljanina teško, ali da nije životno ugrožen.

Interov trener golmana doputovao je u letovalište na obali Jadrana po povratku iz Kelna, gde su "nerazuri" u petak uveče igrali finale Lige Evrope i doživeli poraz od Sevilje. Narednog jutra doživeo je nesreću.

Bonajuti je posle skromne karijere, tokom koje mu je uglavnom sledovala uloga rezerviste, postao deo stručnog štaba Lućana Spaletija i pratio ga je u periodu od 2005. do 2009. godine.

Potom se oprobao u ulozi asistenta trenera u Udinezeu, gde je uporedo radio sa Samirhom Handanovićem do njegovog odlaska u Inter na leto 2012. Upravo je Slovenac insistirao na tome da i Bonajuti bude deo transfera, što mu je ispunjeno već narene godine.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC