• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez novog špica u meču sezone: Stanković će morati da se osloni na nekog od njih!

Autor Milutin Vujičić

Vrelo gostovanje koje neće biti nimalo jednostavno, posebno jer se igra samo jedna utakmica, a Zvezda još traga za napadačem.

 Crvena-zvezda-ne-dovodi-napadaca-za-Omoniju-igrace-Boaci-ili-Ben-ANKETA Izvor: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

Ako urugvajski napadač Gabrijel "Toro" Fernandez i stigne u Crvenu zvezdu, to neće biti prije meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije!

Zvezda pokušava da ispregovara njegov dolazak na pozajmicu, prva ponuda je odbijena, zainteresovano je još dosta klubova iz Španije, pa je sada već izvjesno da će Dejan Stanković za vrelo gostovanje na Kipru u napadu morati da bira "staro rješenje".

Možda će vas zanimati

S obzirom na to da je Tomane pred transferom u Sivaspor, mada se nalazi na mini-pripremama Zvezde u Vrdniku, Stankoviću je vrlo sužen izbor za Omoniju.

I to baš u meču sezone - pošto u slučaju pobjede Zvezda ima garantovanu jesen u Evropi.

Prvi izbor svakako će biti oporavljeni El-Fardu Ben, a koji je pokazao da može da igra i na mjestu špica pod uslovom da Zvezda ne igra protiv "bunkera". Fudbaler sa Komora je pokazao da je u dobroj formi i već je postigao šest golova za crveno-bijele, pokazavši da će ponovo biti jedan od najvažnijih igrača, iako je dvaput otpisan...

Od povrede se oporavio i Ričmond Boaći, špic iz Gane koji je skoro godinu dana van forme, a kome navijači Zvezde nisu zaboravili 58 golova u crveno-bijelom dresu.

Boaći je do sada odigrao samo 71 minut u Superligi, počeo je prethodni duel protiv TSC-a i zabilježio asistenciju, pa najozbiljnije figurira kao predvodnik napada sve dok Crvena zvezda ne angažuje novo lice u špicu, odnosno bar do potencijalnog meča protiv Olimpijakosa.

Izvor: MN PRESS

I to je sve što Zvezda ima od registrovanih igrača za Ligu šampiona, pa neće biti iznenađenje ako pred meč sa Omonijom (15. avgust) prijavi Nikolu Krstovića ili Milana Pavkova.

Heroj pobjede nad Liverpulom se oporavio od komplikovane povrede lica, ali se nijednom još nije našao u protokolu za utakmicu, s tim da Dejan Stanković ističe da "nije precrtan". S druge strane mladi Nikola Krstović je postigao gol protiv Mačve, ali ga od tada nije bilo u sastavu.

U napadu može da odgovori još i Aleksa Vukanović, ali ni on se nije naigrao ove sezone pošto je na samo dvije utakmice ušao sa klupe, zabilježivši jednu asistenciju...

Dakle, šta je rješenje?

Anketa

Ko treba da bude u špicu Zvezde na Kipru?

  • El Fardu Ben

    14.29% (1)

  • Ričmond Boaći

    71.43% (5)

  • Milan Pavkov

    14.28% (1)

  • Aleksa Vukanović

    0% (0)

  • Nikola Krstović

    0% (0)

Ko treba da bude u špicu Zvezde na Kipru?

Rezultati

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC