• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija treba da se zabrine: Holand je postigao debitantski gol za reprezentaciju!

Autor Dušan Ninković

A meč protiv njih za mjesec dana...

 Erling-Braut-Holand-prvi-gol-za-reprezentaciju-Norveska-Austrija-1-2-Srbija-baraz-za-EURO Izvor: Getty Images/Christof Koepsel, Christof Koepsel/Bongarts

Da je mašina za golove, znali smo. U kvakvoj je samo formi bio ove sezone Erling Braut Holand, najbolji fudbaler kog Norveška trenutno ima i jedan od najboljih igrača Borusije Dortmund.

Sinoć je golom protiv Austrije samo ublažio poraz svoje reprezentacije u Ligi Nacija, ali ta vijest je bitna i za navijače reprezentacije Srbije.

Možda će vas zanimati

Bio je ovo debitantski gol najboljeg strijelca Borusije u nacionalnom timu! Istina, na trećem meču u seniorskom timu, nije on ni igrao mnogo, ali će Srbiju sada možda malo više plašiti, kad znamo da je skinuo ovaj teret s leđa.

Erling Braut Holand ima 20 godina, još bi mogao da bude i mladi reprezentativac, ali je već prvi izbor selektora seniorskog tima.

Tako je bilo i protiv Austrije, kada je na terenu proveo cijeli meč, a u 66. minutu susreta je smanjio rezultatski zaostatak na 1:2. Na žalost norvežana, to je bio i konačan rezultat meča.

Pobjedu gostima u okviru Lige Nacija doneli su Gregoriš u 35. minutu i Sabicer koji je bio precizan sa bijele tačke u 54. minutu susreta.

Napadač koji je u prethodnoj sezoni postigao 40 golova na 44 meča u dresovima RB Salcburga i Borusije iz Dortmunda je po prvi put odigrao 90 minuta za nacionalni tim. U dosadašnjim mečevima je upisao 66 minuta protiv Malte i 14 minuta protiv Švedske.

Reprezentacija Norveške će naredni meč odigrati u Sjevernoj Irskoj, za dva dana, a zatim će i oni početi da se pripremaju za baraž. Polufinale baraža za plasman na EURO naredne godine će biti odigran 8. oktobra, a Norvežani će biti domaćini srpskom nacionalnom timu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC