• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tukao se u baru, napao policiju, želio da ih podmiti... ali ostaje kapiten Junajteda

Autor mondo.ba

Nefudbalske stvari oko Harija Megvajera nisu omele Olea Gunara Solskjera

 Solskjer Megvajer ostaje kapiten Junajteda Izvor: Tanjug, Michael Varaklas/AP

Hari Megvajer, kapiten Mančester junajteda i trenutno najskuplji defanzivac svijeta, nije se tokom prošlog mjeseca našao u baš fudbalskoj situaciji.

Engleski reprezentativac je, naime, uhapšen prilikom odmora na grčkom ostrvu Mikonos, gdje je, prema tadašnjim tvrdnjama, napao policiju nakon tuče u jednom baru.

Možda će vas zanimati

Nakon što je priveden, rekao je da je do cijelog incidenta došlo jer su dvojica Albanaca željela da mu siluju sestru, a navodno je, nakon privođenja, organima reda nudio i mito...

Sve to uslovilo je da bude osuđen na kaznu zatvora od 21 mjeseca, koja je poništena nakom Megvajerove žalbe, tako da se očekuje početak novog suđenja.

Ovaj incident, ipak, neće uticati na njegov status na Old Trafordu, gdje će, prema tvrdnjama Olea Gunara Solskjera, i dalje imati ulogu kapitena.

"Cijelu tu situaciju je dobro podnio i biću tu za njega, da ga podržim. I dalje će biti naš kapiten. Jednostavno, moramo da pustimo Harija i ljude oko njega da vode proces. Imao je teško ljeto i ne baš dug odmor. Za mene, Hari je zaista vrhunsko ljudsko biće i uvijek je bio dobar momak, sa pravim ljudskim vrijednostima. Iskreno se nadam da ćemo u sezoni ispred nas vidjeti pravog Harija", poručio je norveški strateg putem zvaničnog sajta "crvenih đavola".

Megvajer je u ljeto 2019. godine potpisao šestogodišnji ugovor sa Junajtedom, a za njegovo dovođenje iz Lestera klub sa Old Traforda morao je da izdvoji 87 miliona evra, učinivši ga tako, rekli smo, najskupljim odbrambenim igračem planete u ovom trenutku.

Igrao je za omladinske selekcije Barnslija i Šefild junajteda prije nego što je 2011. godine postao prvotimac najprijatnijeg iznenađenja prošle takmičarske sezone, a nastupao je još i za Vigan i Hal.

Dres sa državnim grbom oblačio je 26 puta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC