• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trebalo je ranije da dođem, ali me Savo nije hteo: Ivan Obradović o dolasku u Partizan i "večitom derbiju"!

Autor Nikola Lalović

Iskusni levi bek vratio se u Partizan i u razgovoru za klupsku televiziju istakao je da je još ranije bilo pregovora o povratku.

 Ivan-Obradovic-Partizan-Crvena-zvezda-Derbi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ivan Obradović je posle 11 godina ponovo zadužio crno-beli dres, a sada je došao nakon dugotrajnih pregovora sa klubom. Pominjalo se njegovo ime u nekoliko prelaznih rokova, ali sada je konačno tu.

Možda će vas zanimati

"Pre godinu i po dana je bio prvi kontakt, ali je došao novi trener u Anderlehtu i onda sam počeo opet da igram. Sada je prvi kontakt bio uspostavljen sa moje strane, kada je u klubu bio Savo Milošević. Tada nije prošlo dobro, ali eto, sada sam tu", rekao je Obradović.

Imaće priliku da ponovo zaigra u crno-belom u jednoj od najvažnijih utakmica sezone. Partizan posle reprezentativne pauze očekuje duel sa Crvenom zvezdom.

"Drago mi je što sam tu, možda je trebalo ranije da stignem, ali sada sam tu. Jeste mnogo bitan "večiti derbi", ali tu je i mnogo manjih utakmica. Kontinuitet je najbitniji u ovom klubu. Ne smemo da uđemo u derbi "prenapaljeni", pa posle da nekoliko utakmica kiksiramo. Polako, strpljivo, derbi je jedna utakmica. Ja sam i kada smo bili prvi sa po 10 bodova više gubio, tu tabela ništa ne znači.

Osvrnuo se i na loš period u Legiji iz Varšave prošle sezone. 

"Išao sam do zvezda i do dna, ali uvek sam se vraćao. To dokazuje da sam talentovan i uvek sam bio spreman za nove izazove Ne gledam to kao grešku nego jedno iskustvo koje će mi pomoći za ovu sezonu. Imao sam mnogo privatnih problema i vanfudbalske stvari mi nisu dozvoljavale da uđem u formu", prisetio se Obradović.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC