• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčev veznjak razočaran epizodom u Zvezdi: Neki drugi su dobili šansu, a ja nisam!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili nezadovoljni".

 Veznjak FK Borac Dejan Meleg - Drugi dobili šansu u Zvezdi a ja nisam Izvor: MN PRESS

Dejan Meleg (26) bio je prvo pojačanje Crvene zvezde u ljeto 2017. godine, ali ispostavilo se je samo sedam puta oblačio dres kluba koji ga je platio 300.000 evra Kajzerisporu.

Momak iz Bačkog Jarka raskinuo je ugovor sa crveno-bijelima ovog ljeta, nakon dvije neuspješne pozajmice u Levadijakosu i Radničkom, pa će svoju karijeru pokušati da spase u opremi Borca iz Banjaluke koji ga je potpisao krajem prelaznog roka.

U intervjuu za "Elta TV" osvrnuo se i na period u Crvenoj zvezdi kod Vladana Milojevića i šansu koju nije dobio, a smatra da je zaslužio.

"Malo je teško pričati o tome… Dobio sam poziv uprave i poziv trenera, svi su željeli da dođem u Zvezdu i ja sam mislio da je bio pravi momenat. Htjeli su me i prelazni rok prije toga i prelazni rok prije toga i konačno se poklopilo, što kažu - treća sreća", prisjetio se Meleg.

"Mislio sam da je pravo vrijeme, ali nažalost, poslije samo dva-tri mjeseca tadašnji trener Milojević i cijela uprava saopštili su mi da ne računaju na mene, što mi je malo nezamislivo".

Ističe da "nije mala stvar biti dio Crvene zvezde", ali kaže da mu je krivo što ga treneri nisu malo više istrpjeli, pa je ostao na manje od 300 minuta u dresu šampiona Srbije.

Izvor: MN PRESS

"Razočaran sam jer nisam dobio pravu šansu. To je istina i svi koji su bili u klubu ili su malo više upućeni u Crvenu zvezdu, to znaju. Ali, eto, nisam imao sreću da dobijem veću minutažu. Zvezda je pravila sjajne rezultate, ušla u Ligu šampiona i niko nije mogao da prigovora. Razočaran sam što su neki igrači dobijali veću minutažu i šansu, a ja nisam", dodao je Meleg.

Bivši fudbaler Vojvodine, Ajaksa i Kajzerispora ističe da uprkos tome što nije dobio šansu kod Vladana Milojevića - ne želi da ga kritikuje.

"Sama činjenica da je dvaput izborio Ligu šampiona govori da se radi o sjajnom stručnjaku i dobrom treneru, koji radi detaljno i radi dosta analiza protivnika i samih nas igrača. Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili nezadovoljni. To je možda bio najveći problem, ali i pored toga uspjeli su da naprave rezultate i o Milojeviću samo lijepe riječi...", zaključio je ofanzivni vezista.

Intervju za banjalučku TV.
Izvor: YouTube/Elta HD

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC