• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nastavlja turneju: U autobus, pa na sledeću utakmicu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crveno-beli putuju ka Sloveniji

 koper-primorska-crvena-zvezda-najava-utakmice-2020 Izvor: MN Pess

Posle poraza protiv Bajerna u Evroligi, košarkaši Crvene zvezde autobusom su krenuli iz Minhena u Kopru, gde ih u nedelju očekuje meč protiv Primorske u ABA ligi.

Možda će vas zanimati

Slovenački predstavnik je poslednjeplasirani na tabeli regionalnog takmičenja, ima skor 0-5, dok su crveno-beli na čelu (5-0) i jasno je da bi sve osim njihove pobede bila apsolutna senzacija.

Zvezdin trener Saša Obradović poziva na oprez u najavi utakmice.

"Primorska je tim koji je pretrpeo velike promene u odnosu na prošle sezone, pa i sa te strane treba posmatrati da nisu iskazali pravi potencijal. To je tim u kome ima dobrih igrača, imaju neku svoju ideju u igri, i miks su iskusnih i mladih igrača koji žele afirmaciju. Očekujem da će u nastavku sezone sigurno igrati bolje bez obzira na sadašnji pogled na tabelu,a na nama je da odigramo ozbiljno ovaj meč uz puno poštovanje protivnika i dođemo do bodova" rekao je trener Crvene zvezde mts.

Marko Jagodić Kuridža je svojevremeno sa velikim uspehom nosio dres Primorske, ali od tada, mnoge stvari su se promenile u redovima aba ligaša iz Kopra, a Marko je postao pouzdani oslonac crveno-belih:

"Jasno je da smo favoriti u ovoj utakmici, bez obzira na to što smo sinoć odigrali težak meč u Minhenu, i što nas ovaj očekuje već u nedelju popodne. Ušli smo u izuzetno težak ritam ali ćemo se truditi da sve izdržimo na pravi način. Za Kopar i Primorsku me vezuju lepe uspomene, nije to ove sezone tim iz nekog prethodnog perioda, ali zaslužuju poštovanje, s druge strane nije lako igrati utakmice u kojima ste proglašeni velikim favoritom. Tu ima dobrih igrača, imaju svoj kvalitet, nemaju šta da izgube, i moraćemo da odigramo vrlo ozbiljno ako želimo da nastavimo da pobeđujemo u ABA ligi" rekao je krilni centar Crvene zvezde mts.

Odmah nakon meča u Kopru, crveno-beli se autobusom vraćaju za Beograd, gde će u ponedeljak imati vremena samo da odrade trening, a već u utorak sledi put u Lion na zaostalu utakmicu Evrolige sa ASVEL-om.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC