• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović uživo izneo oštru paljbu po Mijailoviću: Havarišeš kola, pa ih puniš drogom... Puno ološa se nakupilo u košarci!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

"Puno ološa se nakupilo u košarci, pravog ološa, polupismenog i nepismenog, dozvoljeno im je da pljuju porodicu sa svih strana".

 Čović uživo izneo oštru paljbu po Mijailoviću: Havarišeš kola, pa ih puniš drogom... Puno ološa Izvor: MN PRESS

Nova bura na Jadranu, ako je ikada i prestajala!

Ostoja Mijailović je na jučerašnjem predstavljanju novog trenera Saša Filipovskog "potkačio" Nebojšu Čovića poručivši da "jedan čovek siluje ABA ligu", posle čega se zvaničnim saopštenjem oglasila Crvena zvezda.

Možda će vas zanimati

Na tome se nije završilo pošto je prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana gostovao jutros na TV Pink i govorio o optužnicama podignutih protiv lidera OVK, ali i o Partizanu.

"Neprekidno imamo pritisak i napade iz redova našeg velikog rivala, da ne pominjem ime Partizana, nije ono krivo, ali su krivi ljudi koji kadriraju takve ljude u sport.Puno ološa se nakupilo u košarci, pravog ološa, polupismenog i nepismenog, dozvoljeno im je da pljuju porodicu sa svih strana", rekao je Nebojša Čović uživo tokom gostovanja na TV Pink.

"FMP i Zvezda nisu privatni klubovi, a drugo i da jesu - pa šta? Da li pitam ja čija su osiguravajuća društva, kako su kupljena?", dodao je Čović.

Nije se zaustavio samo na to.

"Međutim, prešao sam na novu disciplinu reakreacije i uvežbavam silovanje sekača i narkodilera u havarisanim automobilima. Intenzivno sam krenuo da se bavim tom aktivnošću", kazao je Čović dok su voditelji u studiju pokušavali da "spuste loptu".

Nebojša Čović i Ostoja Mijailović
Izvor: MN PRESS

"To je sramota, vi svi imate porodice, nikadan ničiju porodicu nisam dirao, a mojoj supruzi je dotični plaćao bandite i hohštaplere da pevaju. I šta ja sad da kažem, kako da razgovarate sa govedima? Treba da mučemo? Sram ga bilo i sve koji to podržavaju", kazao je Čović i rekao da će se Zvezda boriti da ne dozvoli da se dva miliona evra iz budžeta Srbije "troškare na svakakve načine".

"Tri puta smo jednoglasno donosili odluke u skupštini, a Ostoja neće da potpiše. Ja zato moram da se bavim oni disciplinama. Mislim da vi sledeću temu imate baš na temu ranih radova... Havarišeš automobil, pa ga vraćaš u Nemačku, pa ga napuniš drogom. Je l' da? I onda te uhvate sa 600 kila", zaključio je Čović i potom se obratio voditeljima.

"Vidim da vam je malo neprijatno, gutate, ali....".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC