• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Šćekić prezadovoljan poslije meča sa Zlatiborom: Energija i požrtvovanje ključ pobjede!

Autor Dragan Šutvić

"Crveno-plavi" nisu imali problema protiv učesnika KLS-a, a trener Šćekić je imao mnogo razloga za zadovoljstvo

 ABA 2 liga 3. kolo Borac Zlatibor Marko Šćekić izjava Izvor: Promo/ABA 2

Poslije poraza od Sparsa i (za sada) službenog trijumfa nad Goricom, banjalučki Borac stigao je i do prve pobjede na terenu kad je u pitanju ABA 2 balon na Zlatiboru.

Istoimenu ekipu danas su deklasirali rezultatom 93:70, a sve dileme oko ishoda faktički otklonili nakon prvih dvadeset minuta, poslije kojih su imali 27 poena prednosti (51:24).

Ekipa Strajina Nedovića je postigla samo deset poena iz igre u prve dvije četvrtine, dok je, sa druge strane, banjalučki tim bio razigran u svakom smislu i već do odlaska na pauzu između dva poluvremena trasirao put ka pobjedi.

"Ključni su bili energija i požrtvovanje. Svi igrači koji su bili na terenu odigrali su stvarno fantastično, sve zadatke koje smo pripremali, a to je jako teško da se ostvari, oni su pokušali da ispune i većinu i jesu. Presudili su energija i agresivnost u odbrani. Sigurno je da nam ova ubjedljiva pobjeda mnogo znači jer je Zlatibor veoma dobra ekipa, iskusna, koja je već upisala dvije pobjede. Znači nam za samopouzdanje, prije svega mladih igrača. Moram da kažem da smo se skupili kasno, nekoliko pojačanja je došlo tek prije desetak dana, tako da se to osjetilo u prvoj utakmici. U ovoj se to manje vidjelo, energija je prevagnula, i idemo dalje da se borimo", rekao je trener Banjalučana za TV Arena sport neposredno nakon meča.

Borac Banja Luka - Zlatibor 93:70
Izvor: ABA liga j.t.d.

Posljednju utakmicu na Zlatiboru, banjalučki Borac odigraće u srijedu, 18. novembra, u 17 časova, kada će igrati protiv skopskog MZT-a.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC