• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda raščistila stvari na pauzi: Obradovićeva poruka pred Makabi - bićemo još bolji!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crveno-beli se osvežili i spremni otputovali u Tel Aviv.

 crvena-zvezda-makabi-najava-prenos-live-stream-uzivo-prenos Izvor: kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda je završila kratak odmor, kakav nije imala od početka sezone i osvežena je otputovala u Tel Aviv, gde će u četvrtak igrati protiv Makabija (20.05).

Na parketu gde je prošle sezone promašila pobedu šutem Bilija Berona u poslednjem napadu, Zvezda će sutra igrati protiv "Ponosa Izraela" koji je prethodnih nedelja doživeo nekoliko neprijatnih poraza.

Možda će vas zanimati

A posebno je bio neprijatan onaj u Valensiji, gde im je domaćin "oteo" trijumf u poslednjem napadu.

U pripremi za sutrašnju utakmicu Zvezda je iskoristila priliku da dođe do daha i u nedelji bez utakmice odmori, trenira i da dočeka oporavljenog Džonija O'Brajanta, dok je Lengston Hol i dalje van ekipe zbog problema sa preponom.

"Dobra je pauza posle teškog perioda. Regeneracija je bila apsolutno neophodna, gledali smo da ne preterujemo u treninzima, ali iskoristili smo u oba smera. Malo i da odmorimo ekipu i da neke stvari 'iščistimo'. Vremenom će to da izgleda još bolje i jasnije. Falilo nam je energije u poslednjoj utakmici da bismo odigrali jako protiv Efesa, a nama je uvek važno da imamo raspoložive igrače koji mogu da odgovore visokom ritmu, što smo želeli, a nismo mogli. Nadam se da je to sada malo drugačije. Nezahvalno je pričati koliko će oporavak uticati na našu igru", rekao je Obradović uoči puta u Izrael.

Kori Volden: Uvek imamo šansu

"Bio nam je potreban odmor, šansa da napunimo baterije, naša tela su zahtevala predah. Teška je sezona, a kalendar nam je sada pružio priliku za to. Čeka nas teška utakmica, imaju snažnu ekipu, osnov tima je tu dugo, imaju brze igrače, koji vole da igraju u tranziciji. Ipak, uvek postoji šansa da pobedimo", rekao je plejmejker.

U osvrtu na kvalitet Makabija, on je rekao da "Ponos Izraela" ne zaslužuje da bude tu gde jeste.

"Izgubili su nekoliko utakmica vrlo neprijatno i neočekivano. To je ekipa koja je pravljena u nameri da bude Top 8. Vraćaju se Dibartolomeu i Kaspi, videćemo ko će da igra. Glavne poluge su im bekovska linija uz Skotija Vilbekina kao jednog od najboljih plejmejkera Evrope. Elajdža Brajant i Dorsi su igrači kretnje koji uvek mogu da preokrenu utakmicu. Protiv Žalgirisa je bilo vidljivo kako su ih pretrčali i brzo došli do realizacije. Dakle, kontrola igre biće jedan od ključeva".

Crveno-beli će sigurno biti jači za O'Brajanta, dok je neizveno da li će igrati Hol.

"Lengston je još pod znakom pitanja, nezgodna je povreda i bolje se oseća, ali još nije sa ekipom. Džoni je trenirao poslednja dva treninga i deo je ekipe".

Obradović je poručio i kako njegov tim mora da igra.

"Moramo da igramo pametno kako Žalgiris nije, pa je u prvom poluvremenu bilo 30 razlike . Da ne dozvolimo sebi da imamo nepotrebne izgubljene lopte i napad koji dozvoljava lake poene u kontri. Uz skok i njihove glavne igrače, to je svakako najvažnije".


Davidovac: Da budemo oprezni

Izvor: kkcrvenazvezda.rs

"Prijala nam je pauza i dosta nam je značila, iskoristili smo je za kratak odmor i trening, za koji tokom sezone nemamo vremena. Makabi ima dobru ekipu, izgubili su tri na jednu loptu, poslednje dve vezane i imaće cilj da se vrate na put pobeda. Moramo da se skoncentrišemo i da budemo oprezni, jer su najjači na bekovskim pozicijama", rekao je Zvezdin krilni košarkaš pred ovaj meč.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC