• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evroliga priznala da je Trinkijeri u pravu, pa ga kaznila: Sudija pogrešio, Italijan ga napao, a sada mora da plati!

Bizarna situacija u Evroligi.

 Izvor: Twitter/Eurosport_IT

Bajern je poražen od Olimpijakosa u neizvesnoj završnici, a Andrea Trinkijeri je bio besan na sudije posle meča. 

On je imao mnogo zamerki na račun crnogorskog arbitra Igora Dragojevića koji u poslednjim sekundama meča nije svirao faul nad krilom Bajerna Polom Cipserom

Možda će vas zanimati

Cipser je šutirao trojku za pobedu u Pireju, a Dragojević i pored kontakta sa Sašom Vezenkovom nije svirao faul. Temperamentni italijanski sudija je odmah potom imao verbalni obračun sa Dragojevićem. 

Nakon meča Evroliga je objavila zvanični zaključak u kome je dala za pravo Trinkijeriju! 

"To greškom nije dosuđeno i trebalo je da bude svirano kao prekršaj i tri slobodna bacanja za Zipsera", definitivno je objavljeno.

Ipak, to nije spasilo nekadašnjeg trenera Partizana od kazne. On je zbog neprikladnog ponašanja i "nepoštovanja sudija" kažnjen od strane Evrolige sa 3.500 evra! 

Oštećen u finišu, pa potom i kažnjen, a uz sve to su mu priznali da je bio u pravu. Dosta čudna situacija. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC