• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić ga uništio sa 47 poena, a onda i navijači na Tviteru: Najplaćenijeg centra sveta sprdaju, ovo je 7 najboljih fora!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Navijači su bili duhoviti posle nove blistave partije Srbina...

 nikola-jokic-rudi-gober-duel-nba-najbolje-fore-drustvene-mreze-tviter-smesne-slike Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/Denver Nuggets

Nikola Jokić se prošle noći igrao košarke protiv Jute. Postigao je kao od šale 47 poena, postavio tri rekorda, a samo je trener Majkl Maloun "kriv" što nije oborio lični rekord.

Možda će vas zanimati

Odlučio je da ga izvede iz igre na minut i po do kraja i tako ga uskrati da zabeleži još bolji lični rezultat, ali za razliku od saigrača Džamala Mareja - Jokić nije bio uzrujan zbog toga. Bilo mu je dovoljno što je Denver pobedio, a on u direktnom duelu razbio Rudija Gobera.

Najplaćeniji centar u istoriji NBA lige, i dvostruki dobitnik nagrade za defanzivca godine, nije imao rešenje za Jokića čitav meč, pa mu je sigurno laknulo kada je konačno seo na klupu.

"Od starta je krenuo jako. Morao sam da budem bolji. Lako je pogađao, posebno u prvom poluvremenu i uzimam potpunu odgovorost za to. Ekipa se oslanja na mene i morao sam bolji posao da uradim", rekao je centar Jute posle utakmice.

Jokić nije želeo mnogo da "gnjavi" na konferenciji za medije o Goberu, bio je i ovoga puta skroman, ali zato su navijači na društvenim mrežama "uništili" francuskog centra.

Pogledajte neke od najboljih fora...

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC