• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dajte Jokiću 500.000.000, toliko vrijedi": Darko Miličić rekao ono što svi misle, "opleo" po NBA zvijezdama!

Autor Dragan Šutvić

Darko Miličić je bio iskren kao i uvijek, a o Jokiću je imao da kaže samo sve najljepše.

 darko-milicic-nikola-jokic-misljenje-500-miliona-dolara Izvor: Profimedia

O Darku Miličiću se i skoro deceniju nakon njegovog povlačenja mnogo priča u Americi.

Redovno se povede još jedna rasprava o njegovom talentu i o tome šta je moglo da se desi da su mu se u Americi kockice poklopile. 

Možda će vas zanimati

Sada je nekadašnji centar nekoliko NBA timova pričao o Nikoli Jokiću. Sjajni Somborac iz večeri u veče oduševljava partijama i jedan je od največih kandidata za uzimanje titule MVP-a regularnog dijela sezone.

Miličić je u intervjuu za portal 24sedam rekao ono što svi mislimo - da je Nikola svima preko okeana pokazao kako se igra košarka!

"Totalno atipičan košarkaš za njihove uslove i pokazao je nadobudnim zvijezdama, koje ljudi gledaju kao neke vanzemljace, da nisu to. Nikoli se sve vraća, za naporni rad koji ulaže, a meni je mnogo važno da je on i dalje toliko skroman, da mu novac nije prioritet. On i dalje uživa u tome. Definitivno odudara od ostalih igrača", rekao je Miličić za 24sedam.

On je naglasio da mnogo igrača ima talenat, ali da ni tada nije lako snaći se u NBA. Neki završe na klupi pa ih to "ubije", ali Jokić je sve izdržao i sada je jedan od najboljih. Toliko je dobar da Miličić smatra da mu treba dati ugovor na 500.000.000 dolara!

"Moramo biti svesni da je novac osnova postojanja NBA. Ako Gober vrijedi toliko para, onda naš Jokić treba da potpiše ugovor na 500.000.000 dolara. Eto toliko je bolji od Rudija. Uvijek je njima bilo na prvom mjestu marketing i da što više od te lige prave šoubiznis", poručio je Miličić i dodao:

"Povraća mi se kad vidim da se utakmica završi sa 300 koševa. Pa šta su oni radili na tom terenu? Neke mrzi da se vrate u odbranu, “kampuju” u napadu i baš ih briga šta se dešava u defanzivi. Meni je to sve katastrofa. Da budem iskren, ne mogu ni da gledam takvu košarku", smatra Miličić. 

(MONDO, 24sedam)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC