• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić poslije pobjede nad Splitom: Bilo je grešaka, ali to je plod energetske potrošnje poslije plasmana u Top 16!

Autor Dragan Šutvić

Igokea je lako stigla do trijumfa nad Splićanima

 ABA liga Igokea Split 87 68 Dragan Bajić Izvor: Promo/KK Igokea

Košarkaši Igokee su večeras u Laktašima, u utakmici 17. kola ABA lige, prilično lako stigli do pobjede nad Splitom, povratnikom u elitu.

Rezultat u meču sa Splićanima glasio je 87:68, a tim Dragana Bajića je već u prvom poluvremenu nagovijestio u kojem će smjeru ići meč.

Možda će vas zanimati

"Čestitam svojim momcima na zasluženoj pobjedi, a ekipi Splita i kolegi Skelinu želim puno sreće u nastavku sezone. Što se tiče same utakmice, mislim da smo, pogotovo u prvom poluvremenu, odbrambeno bili na visokom nivou. Posebno tu mislim na drugu četvrtinu. Ekipu Splita smo u prvom poluvremenu spustili na 31 poen, napad je bio dosta efikasan, a od momaka sam i zahtijevao da kroz jednu čvrstu odbranu i kontrolu skoka dođemo do što više laganih poena iz kontranapada. Bilo ih je 15 samo u prvom poluvremenu. U drugom dijelu, Split je odigrao malo zrelije, pametnije, kažnjavao neke naše greške, a mi u napadu nismo imali prava rješenja. Dosta smo se oslonili na taj šut koji nas nije služio. Mislim da smo, međutim, utakmicu pametno priveli kraju i kažnjavali neke stvari u igri Splita, a jedino što se osjetilo je pad koncentracije kroz samu utakmicu. Dosta grešaka smo napravili, u prvom poluvremenu smo imali deset izgubljenih lopti, ali smatram da je to plod umora i energetske potrošnje zbog samog plasmana u Top 16 fazu Lige šampiona, što je sasvim i razumljivo. Međutim, opet sam uspio ekipu maksimalno da motivišem, da nam je ova utakmica bitna kao i svaka sljedeća i od njih sam dobio najbolji odgovor", rekao je Bajić na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Nakon 16 odigranih mečeva, bh. šampion dijeli prvo mjesto sa Mornarom na tabeli ABA lige, uz učinak od 13 pobjeda i tri poraza.

"To je stvarno velika stvar. Radim sa jednim divnim momcima, poštenim, koji ostavljaju srce na parketu u svakoj utakmici i nadam se da ćemo i u narednom periodu igrati ovako dobro i bilježiti ovako dobre rezultate", istakao je Bajić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC