• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pokazali su da su kvalitetniji od nas": Bajić nakon poraza od Budućnosti - "Pala je koncentracija u ključnim trenucima"

Autor Dragan Šutvić

Ekipa Igokee propustila je veliku šansu da savlada crnogorskog predstavnika u borbi za plej-of ABA lige

 ABA liga 19. kolo Igokea Budućnost Dragan Bajić Izvor: FIBA

Ekipa Igokee bila je blizu velike pobjede nad Budućnosti u 19. kolu ABA lige, ali je poklekla u odlučujućim trenucima (82:87).

Na startu posljednjeg kvartala, imao je domaći sastav prednost od šest poena, potom i pet na tri minuta do kraja, ali nije to uspio da sačuva i prvi u regionalnom takmičenju stigne do 15. pobjede.

Možda će vas zanimati

"Čestitam ekipi Budućnosti na pobjedi. Mislim da je utakmica bila dobra, lijepa za gledanje, sa tempom, dobrim trčanjem kod obje ekipe. Ispostavilo se tačnim ono što sam rekao u uvodu utakmice, a to je da je Budućnost na svim pozicijama kvalitetnija i bolja u odnosu na moj tim. Mislim da smo padom koncentracije u odlučujućim momentima izgubili ovu utakmicu. Jednostavno, u nekom povratku u odbranu nismo se 'prebrojali', igrači Budućnosti su ostajali sami, imaju dobre šutere koji to mogu da kazne. U par navrata nismo iskontrolisali defanzivni skok, ali isto tako ni napad u posljednjem dijelu utakmice nije funkcionisao kako je bilo do tada. Čak smo izgubili neke lopte, to je sigurno razlog ovog poraza", rekao je trener Dragan Bajić na konferenciji za novinare.

Da je i Igokea pobijedila, ističe strateg bh. šampiona, ne bi bilo nezasluženo.

"Igrali smo 35 minuta jako dobru košarku, ali šta je, tu je. Treba da se okrenemo narednim obavezama, već u srijedu nas čeka nastavak Lige šampiona i treba da pokušamo da se što bolje odmorimo i spremimo za taj meč."

Igokea će trećeg marta, u prvom kolu Top 16 faze Lige šampiona, ugostiti Tenerife, a zatim sljedeće subote gostovati FMP-u u novom ABA ispitu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC