• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemilosrdni raspored melje Zvezdu! Odmah posle drame sa Bajernom, sledi teško gostovanje u Atini

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Povrede, bolest, putovanja, stvarno okrutne okolnosti

 kk-crvena-zvezda-olimpijakos-dejan-radonjic-izjava-evroliga-povrede-putovanja-raspored-kalendar Izvor: MN PRESS

Nemilosrdan je raspored prema Crvenoj zvezdi, pošto već drugu nedelju za redom igra dupli program Evrolige, kao i utakmice ABA, a sve to u skraćenom sastavu.

Vremena za treninge nema, još manje za oporavak i uigravanje povratnika. Nisu se praktično ni slegli utisci od bolnog poraza od Bajerna, a već je na redu duel sa Olimpijakosom u Atini. Beogradski crveno-beli otputovali su u goste "braći", ali preko Frankfurta. I sve to je samo početak marta, u kome Zvezdu čeka 11 utakmica.

Možda će vas zanimati

Trener Dejan Radonjić sleže ramenima, priznaje da je teško, ali šta drugo preostaje timu osim da proba da odigra najbolje što može?

"Dupli je program, sada sledi utakmica sa Olimpijakosom, ali, za razliku od ostalih timova, mi smo imali taj dupli program i prošle nedelje. U napornom ritmu, mnogo žešćem nego što naši rivali imaju, idemo u Atinu na narednu utakmicu. Olimpijakos je tim sa kvalitetom, sa jednim ogromnim iskustvom, sa igračima koji su osvajali titule prvaka Evrope. Potpuno nam je jasno da nas čeka jedan meč u kome moramo da budemo spremni da igramo jako, jako dobro i da pokušamo da budemo konkurentni u Atini. Neće to biti lako, ali trudićemo se da bude tako. Nadam se da ćemo svakako moći da koristimo još ponekog igrača, što bi bilo značajno, a što, naravno, u ovakvom ritmu bez treninga nije ni malo jednostavno", rekao je Radonjić pre polaska.

Zvezda je uspela nekako da uhvati priključak sa zaostalim utakmicama u Evroligi, ali je one u ABA tek čekaju. Sve to bez četvorice povređenih prvotimaca. Situacija je daleko od idealne, da se izrazimo najblaže…

"Trudićemo se u narednom periodu da pre svega podignemo određene stvari sa igračima koji se vraćaju. Mi smo od kraja januara u ovakvoj situaciji, sada je mart, stvarno je teško i nadam se samo da ćemo i u žestokom ritmu koji imamo u martu na što kvalitetniji način uspeti da prevazilazimo takve stvari", rekao je trener Crvene zvezde.

Olimpijakos ima skor 11/16, a Zvezda 7/20. Beogradski crveno-beli u ponedeljak igraju u gostima protiv Splita duel redovnog kola ABA lige.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC