• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostoja Mijailović najavljuje promene u Partizanu: I mene bole porazi, sportski direktor stiže sledeće nedelje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stručni kadar bi trebalo da dobije pojačanje.

 Ostoja Mijailović najavljuje promene u Partizanu: I mene bole porazi, sportski direktor stiže Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana nisu uspeli da ostvare cilj i plasiraju se u četvrtfinale Evrokupa. Poraz od Metropolitana u poslednjem kolu TOP 16 faze ih je koštao toga, pa je tako nastavljen niz neuspeha crno-belih.

Naročito velike neuspehe su crno-beli beležili u ABA ligi, došlo je i do promena trenera, a sada se o svemu oglasio i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Možda će vas zanimati

Partizanov završetak učešća u Evrokupu znači da je crno-belima ostalo samo još nadmetanje u ABA ligi, gde neće biti učesnici plej-ofa.

Mijailović ističe da je ekipa već imala dosta problema pre tog susreta.

"Sigurno da nam je žao što nismo u plej-ofu Evrokupa koji smo postavili kao jedan od ovosezonskih ciljeva. Ali, iskreno ne možemo biti nepošteni i reći da je prilika propuštena samo u pomenutom duelu u koji smo ušli bez trojice visokih igrača, sa trojicom juniora. Mislim da smo dobro odigrali meč, da su momci do poslednjeg zvuka sirene dali sve što je do njih", počeo je Mijailović u intervjuu za "Mozzartsport".

On je istakao da je lako porediti ovu i prethodnu sezonu Partizana, koja je zbog pandemije korona virusa bila prekinuta kada su crno-beli bili u velikom naletu.

"Znam da ljudi vrlo rado izvlače paralele između dve sezone, ali često zanemarujući nekoliko važnih činjenica. Prva je da smo nenadano ostali bez trenera koji je odlučio da promeni sredinu, a druga da smo upravo na njegovu inicijativu sa većinom igrača produžili ugovore. Pokazalo se da se oni nisu uklopili u filozofiju novih trenera kojima je, ako ćete iskreno, bio značajno smanjen manevarski prostor, jer je sastav praktično već bio popunjen po želji prethodnika. Sve to, uz prošlogodišnji prekid sezone koji nam nije dozvolio da rezultatski, pa i finansijski, materijalizujemo uspehe, uticao je da ove takmičarske godine budemo lošiji."

Predsednik Partizana je svestan da navijače najviše bole porazi.

"I mene bole. Ali i kad boli ne treba ulaziti u paniku, već realno sagledati situaciju. Već sam rekao o problemima koje nam je nanela pandemija. Ali, nismo želeli da nam taj prekid sezone nanese udarac kao svojevremeno Nolan Smit... Da ne pričam koliko se dugova prema igračima vuklo..."

Mijailović kaže da će biti pojačanja u Partizanovoj struci.

"Već sledeće nedelje ćemo imenovati sportskog direktora. Neću o imenu. Najvažnije je da su se klupska i negova filozofija poklopile. Siguran sam da ćemo uspeti...", zaključio je Ostoja Mijailović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC