• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea igra protiv Cedevita Olimpije za vrh, Bajić upozorava: Igramo protiv ekipe u najboljoj formi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

U subotu ćemo gledati duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe ABA lige.

 ABA liga Igokea - Cedevtita Olimpija najava Dragan Bajić Dalibor Ilić Izvor: FIBA

Košarkaši Igokee poslije dva vezana trijumfa, po jednog u FIBA Ligi šampiona i ABA ligi u subotu dočekuje Cedevita Olimpiju od 19.00 u Laktašima.

Biće ovo duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe koji je i za jedne i druge važan u borbi za Fajnal For, a Igokea će poslije dva gostovanje igrati na svom parketu.

Možda će vas zanimati

 "Poslije gostovanja u Beogradu i Rigi bili smo odsutni sedam dana vratili smo se kući i imamo dva dana da se pripremimo za utakmicu kada je ABA liga u pitanju. Gostuje nam ekipa Cedevita Olimpije, a ja ću se ponavljati možda ali to je tim sa velikim nizom pobjeda u ABA ligi i trenutno sa možda i najboljom formom u ABA ligi", istakao je trener Igokee Dragan Bajić.

On je za Cedevita Olimpiju rekao da je dobro posložen tim, pun kvalitetnih igrača i tim koji zna da kazni svaki nepažnju i svaki pad koncetracije.

"Ono što je za nas dosta bitno da u utakmicu moramo ući sa dosta pameti i naravno sa dosta energije, a koliko će na nas uticati ovaj put iza nas uticati , da li ćemo imati dovoljno energije protiv ovako kvalitetnog protivnika to ćemo da vidimo. Ono što me brine su nekakve sitne povrede kod mog tima, gdje nemamo vremena, od zgusnutog rasporeda da se to zaliječi. Roster nam je znatno sužen. Fundića nemamo već 40 dana, a sigurno nam je bitan igrač u našoj rotaciji, jer njegovim odsustvom trpe drugi igrači kada je igra u pitanju. Sigurno je da se neće jedan period vratiti, i to me malo brine gledajući u nastavku takmičenja s obzirom na zgusnut raspored koji nas očekuje. Pokušaćemo protiv Cedevita Olimpije koji su favoriti u odnosu na nas, pružiti što jači otpor. Moramo biti dosta pametni i sa puno odgovornosti ući u tu utakmicu i naravno energija će biti jako bitan faktor ako želimo da dođemo do pobjede", ocijenio je Bajić.

Košarkaš Igokee Dalibor Ilić rekao je da njega i saigrače očekuje jako bitna utakmica, koja može mnogo da im donese u nastavku borbe za plej-of ABA lige.

"Cedevita Olimpija je odličan tim, sastavljen od kvalitetnih igrača na svim pozicijama, koji takođe igra jako dobru košarku ove sezone. Najveća opasnost na kojoj se njihova igra zasniva i odakle polazi sve, jesu Blažić i Peri. Ključ je u tome da ih zaustavimo, ne dozvolimo da razigraju sebe i saigrače i svedemo ih na što manji učinak. Sa druge strane, što se nas tiče, treba da nastavimo u ritmu u kojem smo do sada igrali, sa jakom i čvrstom odbranom da dolazimo do što više lakih poena. Igramo na domaćem parketu, ostali su nam dužni za posljednju utakmicu, daćemo sve što je u našim mogućnostima da dođemo do nove pobjede", rekao je Ilić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Bajić upozorava!?Dajte ljudi više dosta je.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC