• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda već igra za vrh tabele: Nema vremena za odmor, odmah nakon derbija dolazi "žilavi" protivnik, ulog je 1. mjesto!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-bijeli su u četiri, sada jure prvo mjesto

 ABA liga 14. kolo Crvena zvezda Cibona mart 2021 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda nema vremena za odmor. Praktično odmah poslije pobjede nad Partizanom, nakon koje je i nominalno ušla u mjesto koje vodi u plej-of, na redu je novi izazov - zaostali meč 14. kola ABA protiv Cibone.

I dalje bez Branka Lazića, ali sa imperativom pobjede, uz svako poštovanje za rivala.

Možda će vas zanimati

Cibona je pobijedila Partizan u gostima, a onda igrala "egal" i umalo pobijedila Budućnost, što Dejan Radonjić vrlo dobro zna.

"Cibona je pokazala da je u zadnjim utakmicama podigla kvalitet svoje igre. To je tim sa puno izuzetno talentovanih igrača i odličnim trenerom koji ih vodi. Moramo da im ukažemo puni respekt. Energetski i sa jakom i velikom koncentracijom moramo da pristupimo toj utakmici, i kroz sam meč da gradimo rezultat, koji će nam omogućiti da možemo da nastavimo dalje u pozitivnom ambijentu", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda trenutno ima 16 pobjeda, koliko imaju i Mornar i Igokea, ali čak dvije utakmice manje. Cibona je na sedam trijumfa, crveno-bijeli bi eventualnim trijumfom ostali sami na vrhu, ali i Kori Volden poziva na maksimalno poštovanje.

"Očekuje nas mlada vrlo talentovana ekipa, uz raspored u kome se nalazimo, i formu koju su pokazali u posljednje vrijeme, ovoj utakmici svakako moramo da pristupimo maksimalno oprezno i uz svako poštovanje protivnika. Utakmica sa Partizanom je donijela određenu potrošnju, ali želimo da nastavimo sa pobjedama. Protiv Cibone, bez obzira što imamo minimalno vrijeme da se pripremimo, moramo da odigramo uz pristup, želju i energiju koju smo pokazali u prethodnom periodu, da bismo došli do bodova i nastavili izuzetno napornu nedjelju", rekao je Kori Volden.

Crveno-bijeli su slavili u posljednjih 14 utakmica protiv Cibone, a trenutni skor je 28-11 za Zvezdu.

Jubilarni 40. meč u regionalnom takmičenju Crvena zvezda Cibona igra se od 18 sati bez prisustva publike, uz poštovanje svih zdravstvenih mjera zbog pandemije kovida 19.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC