• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjiću najvažnije da je Zvezda pokazala reakciju: Nebitno je što nema značaja, fokus, energija i želja na maksimum!

Autor Dragan Šutvić

Ne smiju se vezivati loša izdanja

 dejan-radonjic-kk-crvena-zvezda-izjava-pobjeda-makabi-evroliga-reakcija Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je pobijedila Makabi u sjajnoj utakmici, a tim trijumfom se oprostila od Evrolige u Beogradu ove sezone. Ostao je još duel sa Albom i onda se stavlja tačka ne elitno evropsko klupsko takmičenje.

Iako meč nije imao rezultatski značaj, Dejan Radonjić je jako zadovoljan trijumfom, pogotovo poslije slabog izdanja u utorak protiv Olimpije Milano.

Možda će vas zanimati

"Rekao sam da će za mene biti najvažnije kako reagujemo poslije poraza od Armanija. Najvažnije je bilo igrati bolje nego tog dana. Na početku smo imali jaku energiju i mnogo bolju koncentraciju nego prije dva dana. Na kraju, veoma sam zadovoljan jer smo odigrali dobro svih 40 minuta. Sa mnogo energije, velikom željom, koncentracijom. Posljednji meč u Evroligi u Beogradu, lijepo je bilo slaviti", kaže Radonjić.

Radonjić je večeras imao skraćenu rotaciju, jer nije bilo Korija Voldena i Duopa Rita.

"U svakom slučaju sam zadovoljan načinom kako smo odigrali. Reakcija je bila dobra, bilo je vidljivo od početka, koncentracija je bila zadovoljavajuća, iako je bilo grešaka. Držali smo to dosta dugo, bio je bitan kontinuitet, da ne igramo u serijama, kao što smo često radili ove sezone, sa usponima i padovima. Večeras je bila konstantna odbrana svih 40 minuta, a u napadu smo nalazili rješenja. Zadovoljava način na koji smo odigrali meč", objasnio je Radonjić.

U nedjelju slijedi jako važna utakmica protiv Cedevita Olimpije.

"Radićemo u narednom periodu, s povratkom igrača dovoljno dobro da nađemo način da igramo slično kao večeras. Naravno, to nije nimalo lako, jer je ogromna potrošnja, a naš ritam je i dalje jako, jako naporan. Treba se odmoriti, pa praviti plan, jer nas čeka težak meč sa Olimpijom u nedjelju", rekao je trener.

Ritam je zaista paklen.

"Od 11. februara smo igrali prosječno tri meča nedjeljno, a bilo je i ponegdje više. Takav je odnos, a u tom rasporedu trening je jako specifičan i mora da se nađe model koji bi nas zadovoljavao. Treba voditi računa o raznim segmentima, prije svega o potrošnji, a to nije jednostavno. Prije svega, nadam se da ćemo izaći iz problema sa povredama, koji predugo traju, da možemo svakog igrača da koristimo, jer nam je svaki bitan", zaključio je Radonjić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC