• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljivo! Kobijeva udovica održala govor o legendarnom košarkašu: Verujem da se sada smeje u raju! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vanesa Brajant govorila na promociji Kobija Brajanta u Kuću slavnih!

 kobi-brajant-kuca-slavnih-udovica-vanesa Izvor: YouTube/NBA/Printscreen

Legenda je u Kući slavnih! Posthumno, Kobi Brajant je dobio najveće moguće priznanje u košarci, a njegova udovica Vanesa održala je dirljiv govor tim povodom.

Možda će vas zanimati

Izašla je na binu u pratnji legendarnog Majkla Džordana, a zatim govorila o svom odnosu sa Kobijem, kao i o njegovim osobinama na košarkaškom terenu i van njega.

Supruga nekadašnje zvezde Lejkersa istakla je da nije volela da hvali svog muža dok je bio aktivan u NBA ligi, jer je neko trebalo da održava u realnosti.

''Izbegavala sam da hvalim Kobija u javnosti jer je on uvek dobijao dovoljno pohvala od svojih navijača. Trebalo je da ga neko spušta na zemlju i ja sam bila tu. Verujem da se smeje sada u raju jer ću ga hvaliti u javnosti. Više neće biti takvog kakav je bio Kobi. On je bio poseban, skroman, drugačiji. Veći od života'', rekla je udovica Kobija Brajanta.

Vanesa je uputila dugu poruku tragično preminulom Brajantu, a objasnila je i kome bi se sve bivši NBA igrač zahvalio da je bio na ceremoniji.

''Znam da bi se zahvalio svima koji su mu pomogli da stigne ovde, uključujući ljude koji su sumnjali u njega i ljude koji su radili protiv njega i rekli mu da ne može da postigne svoje ciljeve. Zahvalio bi se svima što su ga motivisali da bude ovde. Uostalom, dokazao je da nisu u pravu'', dodala je ona.

Pored Kobija Brajanta, u generaciji 2020 u Kuću slavnih primljeni su Tim Dankan i Kevin Garnet, treneri Edi Saton i Rudi Tomjanović, posthumno Patrik Bauman, a zatim i zvezde ženske košarke Kim Mulki, Barbara Stivens i Tamika Kečins.

Govor Vanese Brajant.
Izvor: Youtube/NBA

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC