• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić će pobjesniti zbog ovoga: Lomi se serija, a NBA liga izabrala čovjeka koji ima PROBLEM sa njim!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Burna prošlost...

 denver portland nba nikola jokič sudija toni braders Izvor: Profimedia

Nikola Jokić izlazi ponovo na parket noćas od 4.30, ali neće mu se dopasti koga je NBA liga delegirala kao jednog od arbitara treće utakmice Denvera i Portlanda.

Serija se sada seli u Oregon, a pištaljku u ustima držaće Toni Braders, jedan od sudija koje Jokić ne podnosi, pošto imaju burnu zajedničku prošlost, a sve je počelo kada ga je izbacio sa utakmice protiv Indijane zbog prigovora.

Jokić je bijesno reagovao zbog jednog nedosuđenog faula, krenuo je na sudiju mahajući rukama, zbog čega mu je Braders pokazao put u svlačionicu.

Dobro se pamti da su tada na tribinama bila Jokićeva starija braća, Nemanja i Strahinja, koji su takođe burno reagovali. Vikali su na njega, ali naravno promjene odluke nije bilo, međutim nije to bio jedini put da je Braders iznervirao srpskog centra.


Prošle sezone u prvom meču finala Zapada između Denvera i Los Anđeles Lejkersa gledali smo čudan kriterijum, pa je i bijesno reagovao i trener Majkl Maloun, koji je inače uvijek miran.

"Lejkersi su išli 24 puta na liniju za slobodna bacanja - u jednoj dionici. U jednoj jedinoj četvrtini, a to je baš veliki broj - na putu da postane skoro 100 slobodnih bacanja za cijeli meč. Nama je u toj (drugoj) četvrtini dosuđeno čak 16 prekršaja", istakao je prije manje od godinu dana trener Denvera, a čudne intencije Bradersa primijetili su i američki novinari.

Endi Glokner, izvještač za ESPN i "Sports ilustrejted", istakao je da je očigledno da "Toni Braders ima neki problem sa Jokićem".

Vidjećemo da li će ovoga puta Toni Braders, koji će na parketu biti još uz Zeka Zarbu, Karla Lejna i Erika Dejlena, držati normalan sudijski kriterijum ili će ponovo biti u centru pažnje kao što je to bilo na prethodnim mečevima.

Podsjetimo, rezultat u seriji između Denvera i Portlanda je trenutno 1:1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC