• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Miško i posebno nahvalio jednog čovjeka: Jokić je MVP, ali ništa ne bi bilo bez Strahinje!

Autor Dragan Šutvić

"Svi smo mi, svako na svoj način, sudionici u ovome što je Nikola Jokić danas".

 nikola jokić mvp nba liga miško ražnatović Izvor: MN PRESS

Nikola Jokić je proglašen za MVP-a sezone u NBA ligi, a dobro je poznato da su mu na tom putu najveća podrška bili porodica, posebno žena Natalija, ali i agent Miodrag Ražnatović.

Otkrio ga je u Vojvodini, doveo u Megu, a put preko NBA lige je sada već istorijska priča.

Možda će vas zanimati

Ražnatović je istakao da je ova prestižna titula pripala Jokiću, njegovoj vrhunskoj igri i rezultatima, ali i da su taj njegov put do vrha prepoznali neki ljudi koji su uvidjevši njegov talenat uložili svoju ljubav, vrijeme, stručnost i znanje kako bi on ostvario svoj maksimalni potencijal.

"Tu prvenstveno i bez ikakve dileme izdvajam ulogu njegove porodice, koja je uvijek bila uz njega i koja je udruženim snagama uradila sve da Nikola nastavi da ima stabilnost i bazu u Denveru. Posebno priznanje pripada njegovom bratu Strahinji, koji je cijeli svoj život podredio Nikolinom uspjehu, koji mu nije dozvolio da poklekne kada je bilo najteže, koji ga je bodrio, gajio i oblikovao na tom trnovitom i teškom putu ka vrhu", rekao je Ražnatović i dodao:

"Nikolina braća ne propuštaju njegove utakmice i predstavljaju izuzetno bitne karike u njegovoj sveobuhvatnoj igri, jer obojica imaju košarkaško iskustvo i znaju kako da ga posavjetuju. Moram da spomenem trenere Nebojšu Vagića i Dejana Milojevića koji su strpljivo brusili njegov talenat i napravili ga igračem spremnim za NBA. Nepravedno bi bilo ne pomenuti kondicionog trenera Marka Ćosića, koji je uložio veliki trud u preoblikovanje Nikolinog tijela, kao njegove bivše saigrače Ratka Vardu i Novicu Veličkovića, koji su mu bili velika podrška na terenu na samom početku".

Ražnatović je konstatovao da bez svih njih takvih na startu Jokićeve karijere, ovo sve danas ne bi ovako izgledalo.

"Svi smo mi, svako na svoj način, sudionici u ovome što je Nikola Jokić danas, ali je on taj koji svako drugo veče izlazi na teren i on je sigurno podnio najveću žrtvu od svih. On je taj ko je napravio uspjeh, kojim se svi ponosimo".

Srbija je prva zemlja u istoriji koja je objedinila nosioce MVP titule u NBA i Evroligi u jednoj sezoni. Zanimljivo je da su Nikola Jokić i Vasa Micić klijenti Ražnatovićeve menadžerske agencije i to od početaka njihovih karijera.

"Ovo je godina nevjerovatnih uspjeha u svakom smislu. Za Jokića, Micića, mene lično, kao i za klub u kome su obojica na neki način ponikli. Zaista sam presrećan sto su mi njih dvojica svojim talentom, ambicijom i istinskom ljubavlju prema igri omogućili da se danas dičim pozicijom prvog agenta u istoriji, koji je u istoj godini zastupao najboljeg igrača u Evroligi i najboljeg igrača u NBA".

O planovima za budućnost Ražnatović je rekao:

"Dominira potreba da se na neko vrijeme isključim iz medija i svega drugog što nema direktne veze sa mojim poslom i fokusiram se na pronalaženje klubova za igrače, imajući u vidu da je sada sezona transfera. Neka rezultati mojih igrača govore za mene u budućnosti", zaključio je Ražnatović.

(MONDO/Tanjug)

Više vijesti o Nikoli Jokiću

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC