• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa! Kokoškov otkrio - još jedan igrač povrijeđen: Micić i Bjelica su bolje, dvojica su upitna za polufinale!

Autor Dragan Šutvić

Srbija će biti desetkovana u meču sa Portorikom, ali Micić i Bjelica se ipak osjećaju bolje.

 igor kokoškov srbija portoriko najava Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije u subotu od 16 časova igra meč sa Portorikom na kome juri plasman u finale kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. 

Naš tim je okončao prvi deo takmičenja sa dve pobede, ali selektor Igor Kokoškov je imao ogromne probleme. Zbog povreda je otpalo mnogo igrača sa spiska, a na posljednjem meču sa Filipinima nije bilo trojice standardnih igrača.

Možda će vas zanimati

Sada je selektor otkrio da se Nemanja Bjelica i Vasilije Micić osjećaju bolje, dok je situacija sa Nikolom Kalinićem upitna!

"Ovakve utakmice se sigurno ne dobijaju uigranošću, već energijom, borbenošću i požrtvovanjem na terenu. Važno je da nam zdravstveni bilten bude bolji u odnosu na utakmicu sa Filipinima. Vidjećemo da li će igrati Kalinić, dok se Micić i Bjelica osjećaju bolje što su dobri znaci", otkrio je Kokoškov. 

Tu nije kraj problemima, pošto je jedan od najboljih igrača Srbije u prethodnom periodu i nova meta Barselone Ognjen Dobrić takođe osjetio bol.

"Ognjen Dobrić ima određene probleme i on je takođe upitan za sutra. Najvažnije nam je da znamo ko će moći da nastupi", naglasio je Kokoškov.

Selektor Srbije dobro poznaje rivala i dobro zna koji su kvaliteti Portorika. 

"Ekipa Portorika igra duže zajedno, očigledno su uigraniji, imaju definisanu rotaciju i svoje uloge u timu. Mi, nažalost, ni jedan trening nismo odradili u punom sastavu, a čak i danas će nam neki igrači faliti na treningu. To je informacija za ljude koji vole i prate naš tim, ali, ponoviću, ovakve utakmice se ne dobijaju perfektnom uigranišću i egzekucijom, već željom, energijom i odlukom da se dobije. Ne sumnjam da ćemo se boriti, ali moramo da, uz energiju koja će biti prisutna na najvišem nivou, odigramo pametno, smanjimo broj izgubljenih lopti i igramo timski. Igramo pred svojom publikom, znamo šta je cilj i daćemo sve od sebe da to ostvarimo", zaključio je on. 

Bek reprezentacije Srbije Aleksa Avramović će u nedostatku povrijeđenog Jovića sigurno imati više loptu u rukama, a protivnik mu je dobro poznat. 

"Poslije dvije pobjede u dvije utakmice, dolazimo kao favoriti u odnosu na Portoriko. Igrali smo protiv njih na "Akropolis kupu" u Atini, znamo kakva su ekipa, to je isti tim koji smo tamo savladali sa dvocifrenom razlikom. Znamo im vrline, imaju par sjajnih šutera i nekoliko čvrstih momaka pod košem. Kondit i Klavel su dvojica ključnih igrača koje treba da zaustavimo, svakako uz plejmejkera Gerija Brauna. On je dobar dodavač i odličan igrač. Mislim da imamo bolji sastav i dužu klupu, da smo spremni da pred našim navijačima zabiležimo pobjedu i idemo ka našem cilju", zaključio je on.

Ovo su svi košarkaši Srbije koji su trenutno povrijeđeni: 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC