• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je moj favorit, stižem u Zadar da napravimo nešto veliko: Luković potvrdio da potpisuje za hrvatskog prvaka!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni srpski košarkaš staviće narednih dana potpis na ugovor.

 Uros-Lukovic-presao-u-Zada Izvor: MN PRESS

Iskusni srpski centar Uroš Luković (32) završio je epizodu za pamćenje u Baru i seli se u Hrvatsku.

On je potvrdio da će poslije četiri uspješne godine u Mornaru uskoro obući dres Zadra, sa kojim je preostalo još samo da ozvaniči dogovor i da ode u Dalmaciju da potpiše ugovor.

Svoj odlazak u redove nekadašnjeg šampiona ABA lige potvrdio je lično!

"Evo taman sam završio privatni trening, tu kod mene na beogradskom Voždovcu, danas ili najkasnije sutra ću potpisati jednogodišnji ugovor s KK Zadrom. U Mornaru gdje sam proveo posljednje četiri sezone došlo je do obostranog zasićenja, razišli smo se prijateljski. Uvijek, u bilo kojem klubu gdje sam do sada igrao, dogodilo mi se nešto lijepo, tako da sam siguran da ću sa Zadrom napraviti nešto veliko, nadam se više nego prošle godine u dresu Mornara", rekao je Luković u četvrtak za portal "Antena Zadar".

Visoki centar raduje se nastupu pred navijačima koji su uvijek uz Zadar i želi da pred njima napravi veliki rezultat.

"Primjetio sam da se već slaže ekipa za sljedeću sezonu. Iskreno, volio bih da svi zajedno napravimo veliki rezultat, da nas zapamte, ako je ikako moguće da budemo u prvih četiri, pet ekipa u ABA ligi".

Izvor: MN PRESS

Uroš je bivši košarkaš Partizana i poznato je da je veliki navijač crno-bijelih. Ovog ljeta je ispratio ogromne promene u Humskoj i vidi svoj bivši klub kao glavnog favorita za titulu.

"Inače, moj favorit ove godine je Partizan, došao im je sjajni trener Željko Obradović, složili su jaku ekipu, s njima igramo i u prvom kolu, tako da će biti zanimljivo već na startu lige. U Zadar dolazim na početak priprema, a nadam se da ću uhvatiti vremena i da se okupam u moru", dodao je Luković.

Zadar se ovog ljeta rastao sa trenerom Veljkom Mršićem, koji će od sada voditi samo Hrvatsku. Ekipu je nakon njegovog odlaska preuzeo Ivan Periničić, koji je prošle sezone bio pomoćnik u stručnom štabu.

Dio tima Zadrana i u sljedećoj sezoni uz Lukovića biće još jedan srpski košarkaš, Aleksandar Bursać, koji je ove sezone bio član ekipe koja je klubu donijela "duplu krunu" u Hrvatskoj.

Takođe, potvrđeno je i da će Amerikanac Džastin Karter ostati, čime su još jednom potvrđene visoke ambicije Zadrana u takmičarskoj 2021/22.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC