• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić sija od sreće: Milina je raditi sa ovim momcima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Uprkos zgusnutom rasporedu i velikom broju dalekih gostovanja, na ekipi Igokee ne vidi se umor.

 Dragan Bajić sija od sreće: Milina je raditi sa ovim momcima Zadar - Igokea 63:86 ABA liga Izvor: ABA Liga/KK Zadar/Zvonko Kucelin

Igokea je danas u Zadru pregazila istoimenog domaćina 86:63, te upisala 18. pobjedu u ABA ligi, čime je, bar na kratko, preuzela lidersku poziciju u regionalnom takmičenju.

Uprkos zgusnutom rasporedu i velikom broju dalekih gostovanja, na ekipi iz Aleksandrovca uopšte se ne vidi umor, te su danas u Hrvatskoj bili dominantni tokom svih 40 minuta.

Možda će vas zanimati

"Moram čestitati svojoj ekipi na jednoj briljantnoj utakmici. Svi znaju da se umor akumulirao kod moje ekipe jer smo imali puno dalekih putovanja, pristup koji su danas pokazali je dokaz da imam sjajne momke i da je s njima milina raditi. Od početka sezone govorim da imam ekipu s kojom se ne bojim igrati protiv ikoga u ABA ligi", istakao je vidno raspoloženi trener "igosa" Dragan Bajić.

Zadar - Igokea 63:86
Izvor: ABA liga j.t.d.

Svjestan je trener Zadra Veljko Mršić da je danas za rivala njegov tim imao daleko spremniju i kvalitetniju ekipu.

"Igrali smo protiv jedne fizički jake ekipe koja igra jako dobru sezonu. Čestitam Igokei na dobroj utakmici, bili su bolji protivnik od samog početka. Igokea je kontrolisala utakmicu, jedino smo u drugoj četvrtini uspjeli smanjiti njihovu prednost na nekih osam razlike, ali su oni nakon toga odmah reagovali. Postotak šuta i broj izgubljenih lopti nije bio na našoj strani i to je ono što je usmjerilo utakmicu. Mi moramo u ovakvim utakmicama donijeti bolje odluke, loptu moramo brže rješavati. Igokea je bolja ekipa i to se odrazilo na rezultatu", realan je Mršić.

Igokea je trenutno lider ABA lige sa skorom 18 pobjeda i četiri poraza, isti broj trijumfa ima i Crvena zvezda, uz poraz manje, a nakon njih slijede dvije ekipe iz Crne Gore sa po 17 pobjeda - Mornar ima i pet neuspjeha, a Budućnost dva manje.

Izvor: ABA League/KK Zadar/Zvonko Kucelin

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC