• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Borca m:tel u Vogošći, Izviđač je novi lider Premijer lige BiH

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Banjalučani su odigrali veoma loš meč, zaprijetili u finišu, ali je Vogošća ipak na kraju slavila.

 RK Vogošća - RK Borac m:tel 29:26 Premijer liga BiH derbi 21. kolo Izvor: Promo/RK Vogošća

Četvrti poraz u sezoni rukometaši Borca m:tel doživjeli su u gostima protiv Vogošće.

Domaćin je bio bolji tokom cijelog meča, vodio od početka do kraja, Banjalučani su u finišu zaprijetili, ali su Vogošćani uspjeli da se odbrane i na kraju trijumfuju 29:26 (16:11).

Možda će vas zanimati

Veoma loše gosti su otvorili meč, punih pet minuta nisu uspjeli da postignu gol, što su domaću rukometaši iskoristili da već na startu derbiju stignu do sigurne prednosti 4:0.

Odlično je Vogošća djelovala u fazi odbrane, nikako "crveno-plavi" nisu uspjeli da nametnu svoj ritam, te se na poluvrijeme otišlo s prednošću domaćina 16:11.

Slična situacija viđena je i u većem dijelu drugog poluvremena.

Maksimalnih osam razlike Vogošća je imama u drugom dijelu, a "rupa" u igri gostiju bila je prisutna i početkom drugih 30 minuta, pa su tek na isteku četvrtog minuta drugog poluvremena preko Miloša Nježića stigli do gola.

Uspjeli su domaći održavati prednost, a tek u posljednjih pet minuta meča Banjalučani su zaigrali kako znaju. Stigli su izabranici Veselina Vujovića na samo tri minuta zaostatka tri minuta prije kraja

Golman Vogošće Damir Efendić bio je najzapaženiji igrač susreta sa čak 15 odbrana, dok su nasuprot njemu čuvari mreže Borca Artjom Podasinov i Slađan Subotić m:tel kombinovano upisali samo sedam!

Adis Hrbat sa sedam i Duško Čelica sa šest golova prednjačili su u pobjedničkom sastavu, dok su u redovima Borca m:tel najefikasniji bili Nemanja Vučićević i Aleksandar Miličević.

Jučerašnjim trijumfom u Derventi 33:20 Izviđač je nakon četvrtog ovosezonskog gostujućeg poraza Banjalučana preuzeo lidersku poziciju, dok se 13. trijumfom i Vogošća sada priključila ekipama iz samog vrha.

PREMIJER LIGA BIH - 21. KOLO:

Vogošća - Borac m:tel 29:26

Odigrano u subotu:

Leotar - Konjuh 29:24
Maglaj - Lokomotiva 39:24
Derventa - Izviđač 20:33
Gračanica - Sloga (GV/U) 26:22
Slavija - Sloga (D) 0:10 (službeni rezultat)
Bosna - Sloboda 20:22
Iskra - Krivaja 29:21

TABELA: Izviđač 35, Borac m:tel 34, Sloga (D) 32, Gračanica 28, Sloboda 28, Vogošća 27, Konjuh 25, Leotar 25, Krivaja 21, Sloga (GV/U) 20, Maglaj 18, Lokomotiva 15, Iskra 14, Bosna 8, Derventa 2, Slavija 1 (-3).

Pročitajte i ovo

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac

Cirkus zvani Borac, trener VV, upravni odbor( MU, BV, SK ) , samozvani menadžer NG , igraci & Co se nastavlja rasprodajom teško stečenog ugleda u svijetu rukometa. Krenimo redom. Od samog dolaska trenera VV, sve je ličilo rijaliti, novine, TV, legende, upravni odbor, a nigdje rukometa. Nedostajale su Maca Duskrecija, Stanija & Co. da doživljaj bude kompletan. Sama blamaža protiv Gorenja je ukazivala, na vec pomenuti rijaliti. Čak i mnogi nipodastavani domaći treneri, nisu gubili sa tolikom razlikom. Pravdali se članovi upravnog odbora (MU,BV,SK) , igračima, kaznama i ostalim glupostima. Trener VV, se pravdao neposrednim dolaskom u klub, pa samim tim njegova odgovornost ne postoji?! Utakmice protiv Slobode kuci, Bosne u gostima su pokazale da je rijaliti vec odavno ušao u fazu izbacivanja, ali opet bez Mace D. i Stanije D. I opet nista, a nas Borac duboko u rijaltiju, sa Macom D. i Stanijom D. Na kraju dodjosmo do Vogosce, ali ovaj put Borac je dotakao dno rijalitija, kome nisu pomogle sve starlete rijalitija. Laku noc.

Vox

Borac bi sa svojim proračunom trebao da prekuca ovu ligu,nešto ne štima

volvo

@Vox Stima kod direktora brankovica.Kupio novi volvo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC