• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapitenka Srbije plakala poslije meča - Kraj je! Jelena emotivna nakon poraza, postaje najveći navijač reprezentacije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpska košarkašica Jelena Bruks oprostila se od dresa koji je godinama nosila i u kom je osvojila brojne medalje.

 jelena bruks odigrala posljednji meč u dresu srbije Izvor: Tanjug/AP Photo/Charlie Neibergal

Ženska reprezentacija Srbije od danas slabija je za Sonju Vasić i Jelenu Bruks, koje završavaju karijeru u reprezentativnom dresu. Nisu uspjele da stignu do bronze, ali su impresivne karijere završile još jednim odličnim turnirom.

Naravno, poslije meča su obje bile emotivne. Sonja je istakla da joj je bila čast i da nema čega da se stidi, dok je Jelena odmah nakon meča postala najveći navijač nacionalnog tima!

Možda će vas zanimati

Srpska košarkašica Jelena Bruks rekla je danas da joj je bila čast što bila dio nacionalnog tima i istakla da se nada da će buduće generacije nastaviti ono što je započela njena.

"Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem dio ovog tima", rekla je Bruks poslije poraza od Francuske u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju i svoje posljednje utakmice u dresu reprezentacije.

Košarkašice Srbije nisu uspjele da u Tokiju odbrane bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.U meču za treće mjesto bolja je bila selekcija Francuske sa 91:76, koja se tako revanširala za poraz koji joj je Srbija nanijela u finalu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva. Bruks je navela da je Francuska danas bila bolja.

"Godinama smo ih mučili i uzimali im medalje, ali danas je bio njihov dan. Ponosna sam na sve saigračice i stručni štab", rekla je Bruks i dodala:

"Ponosna sam što sam iz Srbije i ženska košarkaška reprezentacija Srbije će u meni uvijek imati najvećeg navijača. Nadam se da će djevojke koje će nositi dres Srbije u budućnosti moći da nastave sve ono što smo mi započeli", zaključila je Bruks.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC