• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi potpis u Zvezdi, još jedan biser ostaje sa prvim timom: Mučile ga povrede, ali se izborio za mjesto u ekipi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dobio je šansu i pokazao se, sada nastavlja da radi sa seniorima.

 marko gušić potpisao ugovor sa kk crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je nastavila da osigurava svoje najtalentovanije košarkaše, pa je tako poslije Nemanje Popovića ugovor sa klubom potpisao i talentovani Marko Gušić.

On je rođen 2002. godine, visok je 197 centimetara i dobro se snalazi na više pozicija u timu, mada je najbolji kao bek. Sada je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crveno-bijelima. 

Možda će vas zanimati

Gušić je 2019. godine potpisao stipendijski ugovor sa Zvezdom nakon što je stigao iz Vizure u juniorski pogon crveno-bijelih. 

Tokom 2020. godine imao je problema sa povredama, ali je radom, zalaganjem i kvalitetom dobio šansu da se priključi treninzima i pripremama prvog tima. Sada je istakao da je potpis za Crvenu zvezdu velika čast za njega. 

"Ovaj potpis je na prvom mjestu velika čast za mene i još veća obaveza u narednom periodu. Za mene dokaz da se veliki rad i trud isplate jer sam se tako i izborio da uopšte dođem do prilike da treniram i učim sa prvim timom nakon problema i povrede koju sam imao. Znam da mi tek predstoji još veći rad, ali svaki trening sa stručnim štabom, trenerom Radonjićem i ovim igračima je za mene veliko iskustvo i prilika za dalje učenje i dokazivanje. Crvena zvezda je moj klub, to nisam krio ni 2019. kada sam stigao u juniorski tim, ali mi je mnogo značila podrška i vjera koju sam imao u periodu kada sam se vraćao na teren iz povrede i koji nije bio uopšte lak. Moje je da se borim i koristim svaki minut treninga ili utakmice kako bi napredovao i odužio se klubu koji je stao uz mene", rekao je Marko Gušić po potpisivanju ugovora. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC