• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ja sam počasni Srbin, to neću zaboraviti nikad'': Igrao za dva kluba u Beogradu, a Zvezdu će pamtiti doživotno!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bek koji je nekoliko mjeseci nastupao za srpske klubove nikad neće zaboraviti Srbiju.

 dilon enis počasni građanin srbije Izvor: MN PRESS

Bek koji ima kanadski i srpski pasoš ponosan je na vrijeme provedeno u Crvenoj zvezdi i taj dio smatra najboljim u svojoj karijeri. Dilan Enis (29) otkrio je svojim pratiocima na društvenim mrežama da nikada neće zaboraviti period u kom je nosio crveno-bijeli dres!

Iako je u Megi i Zvezdi igrao tek nekoliko mjeseci, Srbija je ostavila snažan utisak na Enisa, koji je ranije umio da izjavi kako se u Evropi često osjećao bezbjednije nego u SAD. Iako su mu govorili da ne treba da gradi karijeru na ovoj strani Atlantika, on se nije pokajao - čak mu je i prijala atmosfera u hali.

Možda će vas zanimati

Odgovarajući na pitanja navijača o svojoj karijeri, Enis je istakao da je on doživotno Srbin, zbog pasoša koji je dobio u ovoj zemlji.

''Nikada neću zaboraviti! Ja sam doživotni počasni Srbin i to mi je u srcu. Svidjelo mi se vrijeme u Crvenoj zvezdi, iako je bilo kratko. Nikada neću zaboraviti'', napisao je Dilan Enis jednom navijaču koji ga je pitao za boravak u Beogradu.

Momak koji je svojevremeno nastupio i za reprezentaciju Jamajke ne tako davno imao je komentar na sjajne partije Bogdana Bogdanovića u NBA ligi. Iako su navijači mislili da mogu da poremete srpskog šutera, Dilan je objasnio da ta atmosfera ne može da se poredi sa onom u Beogradu.

Američki košarkaš proveo je u Srbiji nešto manje od jedne sezone. Stigao je kraje jula 2017. godine u Megu, da bi se početkom decembra preselio u redove Crvene zvezde. Ipak, nije predugo ostao na Malom Kalemegdanu, pošto je njegov ugovor sporazumno raskinut sredinom aprila.

Tada je obukao dres Saragose, a u evropskoj karijeri igrao je još za Andoru, Monako, još dvije godine Saragosu i Gran Kanariju čiji je trenutno član.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC