• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo jedan tim je bolji od Partizana! Vratio se Željko, stigle dvije zvijezde, sad su crno-bijeli favoriti za trofej

Autor Dragan Šutvić

Takmičenje počinje duelom sa Nijemcima, ali to bi prema ovim prognozama trebalo da bude lak posao.

 kk partizan drugi favorit za trofej Izvor: MN PRESS

Sezona u Evrokupu počinje, a prvog dana ćemo na terenu gledati i Partizan. Crno-bijeli idu u goste Hamburg Tauersima, klubu koji će prvi put u svojoj kratkoj istoriji odigrati evropsku utakmicu. 

Velike su ambicije ekipe Željka Obradovića ove sezone u Evropi, mnogi smatraju da crno-bijeli zaslužuju i Evroligu, a to pokazuje i reputacija crno-bijelih u ovom momentu. 

Možda će vas zanimati

Pred početak sezone "Jurohups" je rangirao sve ekipe u ovogodišnjem takmičenju i samo je jedan tim veći favorit za osvajanje Evrokupa od Partizana. Po mišljenju novinara "Jurohupsa" Virtus je najbolja ekipa na startu Evrokupa, a Partizan se našao na drugom mjestu. 

"Partizan je doveo Željka Obradovića i ako niste pratili klub napravili su mnogo zanimljivih poteza između ijsezone u nadi da mogu da dođu do trofeja. Kevin Panter je postao najskuplje pojačanje u istoriji srpske košarke, a Obradović je dodao još jednog bivšeg igrača Olimpije iz Milana Zeka Lideja u kome vidi kvalitet i iskustvo. Sa legendom na kormilu na startu sezone Partizan traži hemiju koja je potrebna za jednu od najtežih sezona u istoriji Evrokupa", piše u tekstu ovog portala. 

Tek na trećem mjestu na ovoj listi je Valensija, klub koji je četiri puta osvajao ovo takmičenje, a posljednji put 2019. godine. Top 5 favorita zatvaraju Lokomotiva Kubanj iz Krasnodara i Huventud iz Badalone. 

U Top 10 su i ostala dva ABA predstavnika u takmičenju, pa je tako Budućnost na osmom, a Cedevita Olimpija na devetom mestu. 

Prvi rival Partizana Hamburg je jedan od autsajdera i našao se na 18. mjestu, jedine dvije ekipe koje su iza njih su Lijetkabelis i Šljonsk iz Vroclava. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC