• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda - Partizan? Toga nema nigdje! Amerikanca crveno-bijelih čeka prvi vječiti derbi - još nije igrao ovakav meč!

Autor Mladen Šolak

"Igrao sam u nekim zabavnim derbijima, ali još ni u jednom takvom"

 Ostin-Holins-o-derbiju-Partizanu-i-Zeljku-Obradovicu Izvor: MN PRESS

Zvezdin Amerikanac Ostin Holins u nekoliko momenta utakmice protiv Asvela podizao je dvoranu reakcijama u odbrani i u kontranapadima i pokazao ogromnu energiju.

Dok i dalje "namješta" šut, Holins ulaže veliki trud, a Zvezdina publika to je nagradila aplauzima.

"Idemo dan po dan, dolazimo na trening, radimo naporno. Sve počinje u odbrani, večeras smo odigrali veoma dobro u odbrani i to nam je pomoglo da večeras pobijedimo", rekao je on poslije meča.

Na konstataciju da je Zvezda i po statistici najbolji defanzivni tim u Evroligi, Holins kaže da to i jeste jedan od ciljeva ekipe Dejana Radonjića.

"Radimo da budemo najbolji defanzivni tim, to nam je cilj, da igramo čvrstu odbranu i drago nam je da bude tako. Dobro je za nas ako smo lideri u tome, da otežamo protivničkim timovima, da nam odbrana da šansu da pobijedimo i u mečevima u kojima nam ne ide u napadu".

U nedjelju je "vječiti derbi" Zvezda - Partizan (od 19), ali Holins je nekoliko puta istakao da se ekipa sprema za taj meč kao i za svaki drugi.

"Rano je da pričam o tome. Pristupamo joj kao i bilo kojoj drugoj utakmici, tamo se spremamo, idemo dan po dan na treninge i trudimo se da budemo spremni. Znam da je to veliko rivalstvo, ali ne možemo da ulazimo sa emocijama u sve to. Moramo da budemo spremni da igramo košarku i da se spremimo da igramo kao i svaki drugi meč"

Naravno, Holins odlično zna ko je Željko Obradović i šta je sve ostvario, a na pitanje da li je učestvovao u sličnim rivalstvima, Amerikanac odgovara: "Mislim da svi znate da ovakvih rivalstava nema. Imao sam neke zabavne derbije u kojima sam igrao, ali nijedan ovakav".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC