• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hvala Željku na potezu, ali vrijeđanje nije slučajno! Čović se oglasio povodom skandiranja: To je predigra za derbi

Autor Haris Krhalić

Predsjednik KK Crvena zvezda oglasio se povodom pogrdnog skandiranja na meču Partizana i FMP-a i reakcije Željka Obradovića.

 Partizan Crvena zvezda Nebojsa Covic se oglasio Izvor: TV Prva

Partizan je pobjedio FMP u derbiju kola ABA lige, a u jednom trenutku su se sa tribina mogle čuti uvrede upućene Vesni Čović, supruzi predsjednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića.

Reagovao je brzo Željko Obradović i povici su utihnuli, a prvi čovjek crveno-bijelih je gostujući na TV Prva komentarisao celu situaciju. 

"Juče je posljedica prekjuče, a prekjuče je posljedica prethodnih deset godina. Jer očigledno svaki sekund, svaki minut, svaki sat, svaka 24 sata, svakih sedam dana, pa onda to u krug, se bave diskreditacijom svega onoga što smo uradili kao ogroman rezultat", počeo je on.

Možda će vas zanimati

Prvi čovjek KK Crvena zvezda se osvrnuo i na izjavu Dalasa Mura, plejmejkera Partizana koji je prije meča rekao kako je čuo da je FMP "mala Zvezda".

"To je iskorišćeno da se napravi jedan onako ružan i kukavički potez. Da se taj momak Dalas Mur, koji ni ne zna o čemu se radi zapravo - instruira. Jer on kaže kako su mi rekli, a ko može da mu kaže nego neko ili neki u klubu. I time se napravi problem između tri kluba. On momak nije morao ni da zna, ali to je bila predigra da se nastave vrijeđanja i mene i moje porodice", istakao je Čović. 

On je istakao da je potez Željka Obradovića bio na mestu.

"To što je Željko uradio gestukulacijom je u redu. To je sasvim korektno i u redu i znam da Željko ima posebnu osetljivost na ime Vesna".

Potom se osvrnuo i na pisanja o tome kako su vrijeđanja počela kada je on viđen na meču. 

"Ja nisam bio na utakmici, nisam je čak gledao ni na televiziji, poslije sam pogledao snimak da vidim koji je stepen regularnosti.  Bio sam u Novom Sadu na meču ŽKK Crvena zvezda sa Vojvodinom, da bi posle pročitao da sam bio na utakmici i da čim su mene vidjeli krenulo je vrijeđanje. Sada pazite kakav se alibi pravi za one koji to rade", počeo je Čović, pa nastavio:

"Ne mislim da je to slučajno, kao što ne mislim da je to slučajno i mislim da je to predigra za derbi koji se sljedeće nedjelje igra između Zvezde i Partizana i to je smišljena provokacija", dodao je Čović.

Na kraju se zahvalio Željku Obradoviću na korektnom postupku, ali je imao i jedno upozorenje.

"Čitate sinoć naslove, kako bruji cijeli region o Željkovom postupku, kome sam zahvalan na onome što je uradio. A kako cijeli region ne bruji na vrijeđanja? To su ružne stvari i plašim se da će to sport odvesti u nešto jako ružno, imajući i momenat navijača", rekao je prvi čovjek Zvezde i dodao:

"Zahvalan sam Željku, mi smo prijatelji, bar mislim da smo prijatelji, imali smo situaciju na Zvezda - Fenerbahče, to smo regulisali, dugo godina se znamo".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC