• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvrede za Nikolu Ivanovića u Podgorici: Zvezdin plej se vratio kući, dočekan pogrdnim skandiranjima

Autor Mladen Šolak

Plejmejker Crvene zvezde prvi put je zaigrao na parketu "Morače", a dočekan je horskim zvižducima.

 nikola ivanović uvrede na sc derbi crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Zvezdin plejmejker Nikola Ivanović prvi put je nastupio za crveno-bijele u Podgorici i dočekan je uvredama u hali "Morača".

Kada je stao na teren uutakmici protiv Studentskog centra, sa tribina su se čuli zvižduci i skandiranja "P**** prodana" i druga, a to se čulo svaki put kada bi dobio lopta.

Navijači u Podgorici nisu mu oprostili odlazak u Zvezdu iz Budućnosti, sa kojom je postao šampion ABA lige i ostavio dubok trag. Slične uvrede dobio je i kada je prošlog ljeta nastupio za reprezentaciju Crne Gore u "Morači".

Kada je potpisao za Zvezdu, Ivanoviću je u Podgorici prekrečen mural na njegovoj zgradi, oslikan u znak zahvalnosti za titulu koju je sa saigračima donio u Crnu Goru. On se potom oglasio o tom gestu i rekao da nije ljut.

"Nikom ne zamjeram za to. Pa ni za mural, ni za uvrede, ni za gorke i teške riječi zla i ravnodušnosti koje su izlazile nakon toliko godina ostavljenih za uspjeh i promociju našeg grada i države. Sve razumijem i želim samo jedno: da mi budete zdravo i da vam bude svako dobro. Vi koji ste pokazali da ipak niste bili moja šira porodica kakvom sam vas doživljavao: želim vam da za sve odluke dobijete podršku i istinsko poštovanje koje ja nisam dobio od vas. Da ne osjetite to na sebi, kako je kada ne znate ni dio okolnosti, a sudite o nečijem životu kao da ste prošli tim putem. Iskreno vam želim da to ne doživite i da vam pravda uvijek bude saputnik u životu", rekao je Ivanović o tome.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC