• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Bajić bijesan nakon poraza u "Morači": Tri puta crtam akciju, a igrač ne zna šta treba da radi!

Autor Dragan Šutvić

Strateg Igokee imao je svašta da prigovori svom timu poslije poraza od Studentskog centra.

 aba liga 11. kolo studentski centar igokea dragan bajić Izvor: aba-liga.com/SC Derby

Košarkaši Igokee m:tel poraženi su večeras u podgoričkoj "Morači" od Studentskog Centra rezultatom 93:90 u 11. rundi ABA lige.

U finišu je dva puta sa linije za slobodna bacanja pogodio Flečer MekGi, a onda "Taj" Voler, nakon tajm-auta Dragana Bajića, u posljednjem napadu nije bio precizan u šutu za tri poena, kojim bi, eventualno, odveo utakmicu u dodatnih pet minuta.

Možda će vas zanimati

Strateg tima iz Aleksandrovca imao je, na konferenciji za novinare poslije utakmice, šta da kaže svojim izabranicima.

"Želim da čestitam Studentskom centru na večerašnjoj pobjedi. Jednostavno su momci imali više želje i htijenja u večerašnjoj utakmici, dali maksimum, borili se i zasluženo pobijedili. Što se tiče same utakmice, nemam neki preveliki komentar, jednostavno moji igrači glavama nisu bili u večerašnjoj utakmici. Nijedna informacija nije mogla doprijeti do njihove glave, takve reakcije su imali tokom utakmice da uopšte ništa nije funkcionisalo. Šta god da sam pokušavao i tražio od njih, jednostavno nije bilo reakcije i samim tim primili smo 93 poena", istakao je Bajić, nastavivši u istom tonu:

"Pokušavali smo u par navrata da zaigramo nešto agresivnije, gdje sam napominjao da moramo da budemo agresivni. Mi smo, međutim, prestali da igramo možda nakon tri-četiri minuta, kada je za nas bilo 12:7 i to je bio kraj naše igre. Vjerovatno su oni u glavama mislili da će lako sa ovim momcima, ja sam upozoravao da ti momci igraju košarku, da žele sigurno da ih pobijede, što se ispostavilo i večeras. Šlag na sve je posljednji tajm-aut, kada crtam, tri puta ponavljam jedno te isto, i onda igrač izađe na teren, ne zna šta sam nacrtao. To dovoljno govori o njihovoj koncentraciji. Ne samo taj igrač, već svi koji su učestvovali u igri jednostavno nisu bili glavama večeras u utakmici."

Na konstataciju novinara da je i Igokea bila blizu pobjede, Bajić je bio kategoričan da njegova ekipa nije zaslužila trijumf u Podgorici.

"Da smo zaslužili mi bismo sigurno pobijedili. Studentski centar je zaslužio pobjedu više od nas."

U narednom kolu ABA lige, Igokea u petak od 18 časova dočekuje Cibonu, a onda četiri dana kasnije protiv PAOK-a u Solunu igra odlučujuću utakmicu za plasman u plej-in FIBA Lige šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Moj Baja do tebe je, uvijek si imao dvicu iz likovnog vaspitanja!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC