• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal! Trinkijeri poludio usred meča, nasrnuo na svog igrača - Italijan izgubio živce, šakom udario košarkaša!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatne scene na meču Bajerna i Baskonije, Trinkijeri izgubio živce.

 bajern košarka trinkijeri šakom udario igrača  Izvor: Twitter/printscreen/@FloKurth

Igra Bajern Minhen ove sezone sa puno oscilacija, doživeli su tri uzastopna poraza u Evroligi, a trener Andrea Trinkijeri je izgubio živce!

U porazu od Baskonije (81:76) fizički je nasrnuo na svog igrača Džejsona Džordža (20). Prvo ga je šakom udario u stomak, pa ga je zatim gurnuo s leđa.

Incident se dogodio u drugoj četvrtini. Mladi njemački košarkaš je ušao u igru sredinom drugog kvartala, da bi poslije skoro dva minuta na parketu faulirao Metjua Kostela. To se nije dopalo italijanskom stručnjaku koji ga je tada izvadio iz igre i više ga nije vraćao.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Snimak sporne situacije je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi osuđuju potez nekadašnjeg stratega Partizana prema momku koji je u maju napunio 20 godina. Po završetku utakmice nije pričao o tom detalju, ali će vrlo vjerovatno na nekoj od narednih konferencija i o tome biti riječi.

"Čestitam Baskoniji, mi smo odigrali naš najgori meč. Nokautirali su nas, nismo pokazali nikakvu reakciju. Bila je baš loša utakmica. Prvi put je moj tim imao ravnu liniju, bez reakcije, bez emocije, bez ičega. Težak poraz", rekao je poslije meča Trinkijeri.

Inače, ovo nije prvi put da italijanski stručnjak ima problem sa igračem. Nešto slično je uradio sa Matejom Rudanom kada je vodio Bamberg, tada ga je otjerao ranije na tuširanje.

"Trener ponekad juri igrače, tako je Željko Obradović radio sa Nemanjom Bjelicom u Fenerbahčeu. To jeste eksreman način, ali je za njegovo dobro", pravdao se tada Trinkijeri.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC