• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igraju protiv Partizana bez trenera i petorice igrača: Bivši plejmejker crno-bijelih dovodi Megu u Štark Arenu!

Autor Dragan Šutvić

Komplikovana situacija u svlačionici narednog rivala ekipe Željka Obradovića

 aba liga 13. kolo partizan mega vule avdalović najava  Izvor: MN PRESS

Ekipa Mege u ponedjeljak će gostovati Partizanu u Štark areni uz velike "kadrovske" probleme.

Rivala crno-bijelih neće predvoditi trener Vladimir Jovanović, jer je zaražen koronom, pa će ga mijenjati nekadašnji plejmejker Partizana Vule Avdalović. Uz to, za Megu neće igrati čak petorica igrača, pa je bila prinuđena da registruje dvojicu juniora - Ahmeta Jonovića (2003. godište) i Andreja Mušickog (2005).

Vule Avdalović, privremeni vršilac dužnosti trenera Mege, rekao je da je pred njegovim timom težak meč i zbog svega navedenog i zbog podrazumijevanog Partizanovog kvaliteta.

"Oni su do sada pokazali dobre igre u oba takmičenja, imaju pun roster, popunjeni su na svakoj poziciji sa kvalitetnim igračima i jedni su od favorita sa osvajanje ABA lige. Imaju trenera koji je najuspješniji evropski trener svih vremena i sa čijim potpisom je Partizan pokazao da ima najviše ciljeve u ovoj sezoni. Mi u utakmicu ulazimo sa ciljem da odigramo kvalitetnu utakmicu i da pružimo svoj maksimum u ovom trenutku, imajući u vidu izostanke koje imamo. Jedan od glavnih zadataka će nam biti da odgovorimo na njihovu agresivnost najboljim mogućim rješenjima. Imamo vjeru u naš rad i mislim da imamo dobru priliku da pokažemo kvalitet", rekao je Avdalović u najavi utakmice.

Izvor: MN PRESS

Avdalović je član stručnog štaba Mege od 2017. godine, a prethodno je bio pomoćni trener i u Partizanu, u sezoni 2015/16. Među crno-bijelima je tako počeo trenersku karijeru, a u dresu kluba iz Humske je stekao i punu igračku afirmaciju, jer je nastupao za Partizan od 1998. do 2005. godine.

On je sa Partizanom četiri puta bio nacionalni prvak, a u inostranstvu je nastupao za Valensiju, Alikante, Šole, Donjeck i Albu. Karijeru je završio 2014. zbog povrede koljena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC