• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pričao sa Čovićem, ali nije došao u Zvezdu: Nemanja Nedović otkrio zbog koga se nije vratio - a htio je da dođe!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bek Panatinaikosa ispričao šta se dešavalo prethodnog ljeta, kada je završio saradnju sa italijanskim timom i birao destianciju za nastavak karijere.

 Nemanja-Nedovic-nije-dosao-u-Zvezdu-zbog-Sase-Obradovica Izvor: MN PRESS

Danas je nemanja Nedović rival crveno-bijelih u Evroligi, a moglo je lako da se desi da prethodne sezone nosi dres kluba u kojem je ponikao. Srpski reprezentativac otkrio je da su postojali pregovori o njegovom povratku u redove crveno-bijelih.

Bilo je to u ljeto 2020. godine, nakon što je napustio Olimpiju iz Milana. On je bio zainteresovan, čak i održao sastanak sa Nebojšom Čovićem, ali je trener Crvene zvezde imao neke nedoumice oko Nedovića! 

Tadašnji šef stručnog štaba Saša Obradović glavni je razlog zašto do povratka u Beograd nije došlo. Nedović je želio da igra negdje gdje trener više vjeruje u njega. 

"Bila je priča poslije moje druge godine u Milanu, kada nisam produžio ugovor. Zaista nisam imao ništa protiv toga da se vratim i da restartujem svoju karijeru. Bio sam na razgovoru sa predsjednikom kluba Nebojšom Čovićem. Međutim, tadašnji trener (Saša Obradović) je imao neke nedoumice, a što se mene tiče trener je najbitniji. Ako te trener želi, sve ostalo će biti lako. tu se nismo poklopili. Ljudi iz Panatinaikosa su se javili bez nedoumica i ja sam znao da je to moja sljedeća destinacija", ispričao je Nemanja Nedović za Al Džazira Balkan.

Sjajni bek koji godinama igra na visokom nivou u Evroligi pričao je tokom ovog gostovanja i o svojoj ulozi u srpskoj reprezentaciji.

"Ja sam se pojavio na tom okupljanju ali iz dobro poznatih razloga nisam mogao da igram. Nisam bio uz ekipu pa da mogu da kažem šta je krenulo po zlu. Siguran sam da moramo da pronađemo neko zajedništvo koje nas je krasilo od 2013. godine kada je ova generacija debitovala na velikim takmičenjima. Kada imaš hemiju i zajedništvo u ekipi, sve ostalo je veoma lako. Imamo iskusnog trenera koji će nas usmjeriti u dobrom pravcu. Na igračima je da sklonimo ego sa strane, stavimo se u službu ekipe i zaboravimo uloge koje imamo u klubu. Ja mislim da nema ništa ljepše od predstavljanja svoje zemlje na velikom takmičenju", rekao je košarkaš grčkog tima.

Tokom bogate karijere Nedović je igrao za Crvenu zvezdu, Lijetuvos Ritas, Golden Stejt, Valensiju, Unikahu, Olimpiju iz Milana i sada Panatinaikos, u kojem je drugu sezonu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC