• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoće Jokićevu titulu, a izgubio 48 razlike! Kakva šamarčina MVP kandidatu - Embid i "Fila" se blamirali!

Autor Dragan Šutvić

Doživjeli su vrlo bolan poraz.

 boston deklasirao filadelfiju Izvor: Profimedia

Prošle godine je bio glavni konkurent Nikole Jokića za nagradu MVP-a i ostao je daleko iza Srbina, a ove sezone u SAD mu se daju daleko veće šanse da dobije to laskavo priznanje.

Ipak, to ne znači da Džoel Embid ne trpi poniženja na terenu, pošto je njegova Filadelfija izgubila sa nevjerovatnih 48 poena razlike!

Možda će vas zanimati

Boston Seltiksi potpuno su razorili Filadelfiju 135:87 u meču koji je na momente ličio na lakši trening za ekipu iz Masačusetsa.

Embid je na terenu proveo tek 27 minuta, pošto su u "Fili" riješili da ga odmore za mečeve u kojima će imati šta da traže. Za to vrijeme je bio najbolji igrač svog tima sa 19 poena i devet skokova, ali kandidat za MVP-a i njegovi saigrači dobili su ozbiljnu šamarčinu pred svojom publikom.

Seltiksi su bili moćni od početka da kraja, a najveće zasluge idu tandemu Džejlen Braun - Džejson Tejtum. Braun je imao 29 poena na svom kontu, dok je Tejtum uz 28 poena dodao čak 12 skokova. Eron Nesmit je dodao 18, a Grant Vilijams 12 poena. U timu Filadelfije dvocifren je bio još samo Tajris Maksi sa 11 poena.

Najveću prednost je Boston stvorio u trećoj dionici kada je bilo 32:16, a u posljednjoj četvrtini su malo "usporili", pošto su je dobili sa "samo" pet poena razlike.

I dok Nikola Jokić ređa tripl-dablove i majstorske partije u dresu Denvera, ostaje da vidimo hoće li Embid i ubuduće ostati miljenik američke javnosti u trci za MVP nagradu...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC