• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sem njih dvojice, sve je katastrofa" - Obradović pobjesnio: Ne traži izgovore, odmah je sve objasnio!

Autor Haris Krhalić

Veoma loše izdanje Partizana u Evrokupu.

 Željko Obradović nakon poraza od Lijetkabelisa Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana ubedljivo su poraženi od Lijetkabelisa u Litvaniji (93:78), a trener crno-bijelih Željko Obradović ispričao je na konferenciji za štampu da su samo dvojica njegovih igrača bili na visini zadatka večeras. To se odnosilo na Pantera i Zagorca, koji su ubacili čak 36 poena na ovom meču.

Sve ostalo, po riječima Željka Obradovića, bilo je katastrofalno!

Za početak, najtrofejniji evropski trener nije želio da traži izgovore za slabu partiju svog tima.

"Prije dva dana smo igrali veliki meč za nas, derbi u Beogradu. To je najgluplji mogući izgovor i ne koristim ga sada. Ako volite da igrate košarku i ako igrate za klub kakav je Partizan, morate da dajete sve od sebe. Večeras su za moj tim igrala samo dvojica igrača. Jedan koji je uvijek spreman da igra i da daje sve za tim, to je Kevin Panter i drugi koji je bio na tom nivou je Rade Zagorac. Sve ostalo je bilo katastrofa", rekao je Obradović.

Ciljevi su, i pored ovog poraza, ostali isti, a Partizan neće praviti promjene u igračkom kadru.

"Sve je isto kao i prije početka sezone. Imamo mlade igrače, nekoliko iskusnijih pored njih. Roster nam je popunjen da odigramo cijelu sezonu i vidjećemo šta će biti", nastavio je Željko.

Posebno su se crno-bijeli mučili sa Orenikom koji je ubacio 21 poen, a od toga čak pet trojki. Novinare u Litvaniji zanimalo je da li se Partizan posebno pripremao za njega.

"Pamtim ja sve. Znam sve igrače. Moja priprema meča je bila takva da ne dozvoljavamo pas ka Oreniku. Ne da mu ne damo da šutira već da ne može da primi loptu. Kako smo pravili greške pokazuje da uopšte niso bili fokusirani na ovaj meč. Poštujem njega, znam kako može da šutira, znam njegove procente. Danas je šutirao 5/7 u prvom poluvremenu", istakao je trener Partizana.

Partizanu do kraja grupne faze ostaju još tri meča na evropskoj sceni, a velike mečeve igraće u ABA ligi protiv Budućnosti i Cedevita Olimpije. Mogli bi crno-bijeli da se bore i za prvo mjesto na kraju regularnog dijela, a mogu da završe i na trećoj poziciji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC