• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri razbio Zvezdu, pa pominjao vanzemaljce i Lulića: Bilo je kao u filmu, Lučić je tačno vidio gdje im škripi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Bajerna Andrea Trinkijeri bio je oduševljen igrom svog tima u meču sa Crvenom zvezdom.

 andrea trinkijeri o pobjedi bajerna protiv crvene zvezde Izvor: Youtube/Screenshot/FC Bayern Basketball

Košarkaši Bajerna osigurali su prolaz u Top 8 Evrolige ubjedljvom pobjedom na svom terenu. Savladali su Crvenu zvezdu sa 25 poena razlike, a nakon te pobjede Andrea Trinkijeri nije krio zadovoljstvo. 

Dejan Radonjić je kratko objasnio šta je bio problem crveno-bijelih, a sa druge strane bivši trener Partizana je odmah pomenuo Vladimira Lučića kao ključnog igrača svog tima.

Možda će vas zanimati

"Večeras smo odigrali našu najbolju moguću timsku utakmicu. Svi su pomogli. Lučić koji je naš najbolji igrač je vidio da naši visoki igrači dominiraju, pa je odlučio da vrlo često šalje loptu u reket", rekao je Trinkijeri. 

Pomenuo je i odličnu partiju Ognjena Jaramaza koji je zbog raznih kadrovskih problema njegovog tima morao da igra i na pozicijama na kojima inače nije navikao.

"Pada mi na pamet i Đedovićeva odbrana, uticaj Džejsona Džordža, kako su Jaramaz i Hilard odigrali minute na pozicijama koje inače ne igraju. Mislim da je to sjajna timska pobjeda. Vrlo sam srećan i vjerujem da smo apsolutno zaslužili ovaj plej-of", dodao je italijanski stručnjak. 

Istakao je da je njegov tim loše počeo meč, ali da se onda digao na pravi način.

"Loše smo počeli, ali to nam se često dešava. Onda smo u naredne dvije četvrtine odigrali sjajno i kontrolisali smo meč. Vjerujem da za nas dolazi najbolje i sada hoću samo da uživam u tome što sam trener ovog tima i ovih igrača."

Na kraju je pričao i o teškom rasporedu svoje ekipe koji je uzrokovan pauzom od 25 dana koju je Bajern morao da napravi zbog virusa korona. 

"Meč sa Olimpijom iz Milana je bio jako bitan, dao nam je mnogo dobrih vibracija, mnogo samopouzdanja. Igrali smo bez Nika, Korija i nismo trenirali 25 dana usred sezone. Bilo je kao u filmu. Sa Makabijem smo igrali dobro, pobijedili smo, a onda nam se desio 'Svemirski basket'. Došli smo na teren i nismo imali igrače, nismo imali talenat, vanzemaljci su nam sve uzeli. Jako je bitno da smo pod velikim pritiskom ovako odigrali", završio je Trinkijeri. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC