• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati svi parovi finala plej of lige: Minesota treći put prokockala dvocifrenu prednost, Memfis ide dalje!

Autor 000

Memfis je pobijedio Minesotu, tako da su nam sada poznati svi parovi polufinala plej-ofa NBA lige.

 poznati parovi nba plej of lige Izvor: Profimedia

Memfis je pobijedio Minesotu na gostovanju (114:106) i napravljenim "brejkom" su riješili pitanje prolaza. "Grizlisi" su dobili seriju 4:2 i zakazali duel sa Golden Stejtom u polufinalu Zapada, a sada su poznati i svi parovi druge runde plej-ofa NBA u kojoj se stvari zaoštravaju.

Na Zapadu nas čeka još duel Finiksa i Dalasa, dok su na Istoku zakazani dueli Majamija i Filadelfije, odnosno aktuelnog šampiona Milvokija i Bostona... Među njima treba tražiti i ime novog prvaka.

Možda će vas zanimati

Posljednji tim koji je došao do druge runde plej-ofa je Memfis i malo ko je to mogao da pretpostavi nakon njihovih blistavih izdanja tokom "regularnog" dijela sezone, posebno ako se uzme u obzir da su za protivnika imali ekipu koja je tek kroz plej-in stekla pravo da se takmiči u doigravanju.

Minesota je pružila znatno bolji otpor nego što je iko očekivao, deluje da se Memfis pomalo i uplašio, nemaju dovoljno iskustva, tako da se serija odužila na šest utakmica, a malo je falilo i na sedam...

I u ovoj utakmici Minesota je vodila - i prokockala je prednost. U tri od četiri poraza su imali 10+ poena prednosti i nisu uspjeli da ih sačuvaju. Ovoga puta, vodili su 69:56 sredinom treće dionice, držali prednost sve do sredine poslednje, a onda je prešla u vlasništvo igrača Memfisa koji su mirno priveli kraju.

Najbolji u timu Memfisa bili su Bejn i Bruks sa po 23 poena, Džekson je dodao 18 uz 14 skokova, dok je Morent uz Klarka ubacio 17 poena.

Na drugoj strani Minesotu je predvodio Edvards sa 30 poena, Mekdenijels je imao 24, dok se više očekivalo od Karl-Entonija Taunsa. Na kraju je Ol-star centar meč završio sa 18 poena i deset skokova, ali uz procenat šuta koji mu ne priliči, posebno kada je ovako bitno (6/19).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC