• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tukao Jokića, gurnuo mu prst u oko, sad poručio: Nije ni on mekan, biće opet MVP!

Autor Dragan Šutvić

Drejmond Grin je u seriji protiv Denvera imao samo jedan zadatak. Da zaustavi NIkolu Jokića, na bilo koji način.

 drejmond grin nahvalio nikolu jokića  Izvor: Profimedia

"Jokić je nevjerovatan, stvarno sam srećan što ne moram više da brinem o njemu", rekao je Stiv Ker odmah pošto su njegovi Golden Stejt Voriorsi uspjeli da prođu u polufinale Zapada. Savladali su Denver sa 4:1 u seriji, a srpski centar je prosječno bilježio 31 poen, 13 skokova i 6 asistencija uz 58 odsto šuta iz igre. 

A najveće borbe sa njim u ovoj seriji vodio je Drejmond Grin. Defanzivni specijalac iz redova Golden Stejta pokušavao je sve ne bi li zaustavio srpskog centra, a najviše će ostati upamćen detalj iz četvrte utakmice kada je gurnuo prst u oko aktuelnom MVP-u! 

Sada je odmah poslije utakmice otišao da se pozdravi sa Jokićem, a onda ga je nahvalio. Javno je rekao da očekuje da Jokić ponovo bude MVP!

"Apsolutno nevjerovatan košarkaš, to je razlog što je bio MVP prošle godine i vjerovatno razlog što će opet biti MVP. Učinio me je boljim i vrlo sam srećan što sam se borio protiv njega i što sam nastavio da napredujem kao košarkaš", rekao je Grin novinarima pored terena.

A onda su ga pitali kako je bilo čuvati najboljeg košarkaša na svijetu...

"Čovječe, to je bilo teško! Kad god ga vidim da trči preko terena pomislim: 'O Bože, evo ga opet'. Zaista sam srećan što sam završio sa njim, ali imao sam i sjajnu pomoć. Luni ga je izmorio u nekim minutima, a kada čuvate takvog igrača svi moraju da pomognu jer je on nevjerovatan", iskren je bio Grin. 

Poslije meča na konferenciji za štampu on je istakao da za razliku od ostalih superzvijezda u NBA ligi Jokić nije "mekan". 

"Rekao sam mu, hvala ti što me činiš boljim. Bila je čast i privilegija igrati sa nekim ko je takav majstor. Obično kada imate nekoga ko je toliko talentovan on bude i "mekan", ali Jokić je mnogo daleko od "mekanog"", završio je Grin.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC