• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trenirao ga u Zvezdi, sad ga vodi u Evroligu! Obradović objavio prepisku sa Amerikancem - svi vidjeli koliko ga poštuje!

Autor Dragan Šutvić

Srpski stručnjak opet će sarađivati sa jednim od svojih omijenih igrača

 saša obradović dovodi džordana lojda u monako  Izvor: MN PRESS

Bivši trener Crvene zvezde Saša Obradović i nekadašnji šuter crveno-bijelih Džordan Lojd (28) od ovog ljeta bi opet mogli da sarađuju, u Monaku. Srpski stručnjak je navodno "pikirao" Amerikanca za svoj sastav za sljedeću sezonu, u kojoj će dobiti značajno veći budžet za sklapanje tima.

Lojd je otišao prošlije godine iz Zvezde u Zenit, a nakon što je napustio ruski klub nakon izbacivanja iz Evrolige, bivši bek Toronto Reptorsa razmatra opcije za budućnost.

Poznato je da Obradović veoma poštuje Lojda i na terenu i van njega. Za vrijeme kratkog mandata na klupi crveno-bijelih, Amerikanac mu je bio najpouzdanija opcija u napadu, dok je sa druge strane isticao i njegove ljudske kvalitete.

Izvor: MN PRESS

"Igrača kao Džordana Lojda će biti vrlo teško potpisati u budućnosti, kao čovjeka, kao igrača i saigrača. Jednostavno, pun paket", napisao je Obradović o Lojdu mjesec dana nakon odlaska iz Zvezde. Uz to, objavio je i poruku kojom se evroligaški šuter oprostio od njega:

"Treneru, nemam ništa osim pozitivnih stvari da kažem o vama. Tako je sad, tako će biti i u budućnosti. I poštujem vas. I dalje je mnogo posla preostalo, a konačno sam srećan i sposoban da igram", poručio je tada Lojd, nakon što ga je dugačka pauza zbog korone žestoko uzdrmala te sezone.

Monako je u takmičarskoj godini na izmaku napravio veliki rezultat u Evroligi, jer je igrao "majstoricu" u plej-ofu protiv Olimpijakosa, za plasman na Fajnal-for. Zanimljivo je to da je upravo Lojd ove sezone bio najefikasniji u pobjedi Zenita protiv Obradovićevih "kneževa". Na tom meču ubacio je 20 poena i nije promašio šut za tri (5/5).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC