• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I najveći je došao u Arenu - sjedi pored srpske legende! "Ludi Srbin" je opet u Beogradu, zna se ko mu je domaćin (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Uvijek rado dolazi u Srbiju!

 Greg Popovič stigao u Beograd

Legendarni košarkaški trener Greg Popovič (73), petostruki NBA šampion, došao je još jednom u Beograd i opet mu je domaćin slavni srpski košarkaš Žarko Paspalj.

Njih dvojica su krajem osamdesetih sarađivali u San Antoniju, a to prijateljstvo je očuvano decenijama, pa je "Pop" u društvu "Palje" pratio polufinalne mečeve Fajnal-fora Evrolige. Za mnoge najbolji trener u istoriji tako je uživo vidio i spektakularnu trojku Vasilija Micića za plasman Efesa u finale preko Olimpijakosa.

Poznato je da Popovič rado dolazi u Beograd i generalno na ove prostore, odakle mu vuku korjeni zbog kojih se svojevremeno prozvao "Ludi Srbin". U Srbiji oduvijek ima mnogo prijatelja, pa se prošli put sreo i sa velikim Dušanom Ivkovićem, povodom čije se smrti prošle godine oglasio iz Amerike,.

"Uviek uživam kad se vratim ovdje. Imam mnogo prijatelja ovdje, bivših igrača, trenera…dođem svaki put kad imam priliku. Između trenera i igrača, uvijek se osjećam kako treba kada sam ovdje. Volim i hranu i piće i uvijek znaju gdje da me odvedu... Mogu da pratim šta se dešava, da naručim večeru, ali ne govorim tečno srpski", rekao je Popović 2018.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC